- محسنی اژهای: التزام به قانون یک امر ضروری و واجب است
- گشایش نمایشگاه نقاشیهای «طناز عدلی» در گالری بام
- محمد عابدینی تا ساعاتی دیگر به کشور باز میگردد
- کشف خط لوله ۲ کیلومتری سرقت سوخت هواپیما در بندرعباس + فیلم
- زبالههای بلاتکلیف و ویرانگر در روستاهای شمالی
- «خورشید مربع» در برج میلاد طلوع میکند
- خوردن غذاهای دارای «پلیفنول» اندازه دور کمر را کاهش میدهد
- کی و چطور بهترین بارش شهابی سال ۲۰۲۵ را ببینیم؟
- ایلان ماسک باشگاه لیورپول را میخرد؟
- رهبر انقلاب: دستگاههای تبلیغاتی کشور نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند
- بهبود ۵.۵ میلیارد دلاری تراز تجاری ایران در دولت چهاردهم
- ۳۰ درصد گاز کشور در تهران و البرز مصرف میشود
- برندگان جایزه سینمایی گلدن گلوب معرفی شدند
- لیموزین ویژه رئیسجمهوری سابق آمریکا حراج میشود
- رتبه جهانی آیکیو؛ هوش ایرانیها دوم شد
- سه گزینه نهایی سرمربیگری پرسپولیس مشخص شدند
طرح امکان پذیرش بیمه نامه به عنوان وثیقه با جدیت پیگیری خواهد شد
تبیین شرایط و ارائه راهکارهای فنی برای پذیرش بیمه نامه به عنوان وثیقه میتواند به جذابیت محصولات و خدمات این صنعت اضافه کند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از بیمه مرکزی، علی بنیادی نائینی که در جمع تعدادی از مشاوران مشاور وزیر اقتصاد، مدیران عامل و تنی چند از معاونان فنی شرکتهای بیمه سخن میگفت با اعلام این مطلب افزود: طراحی سامانه اسناد حوزه اقتصادی یک ضرورت است، اما باید تمامی مسائل و راهکارهای اجرایی مرتبط با آن در کارگروههای علمی و کمیتههای تخصصی بررسی شود.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی، تکمیل زیرساختهای فنی را پیش نیاز طرحهای نوین بیمهای دانست و تصریح کرد: راه اندازی کمیتههای تخصصی و نشستهای چندجانبه با فعالان این حوزه در دستور کار نهاد ناظر صنعت بیمه قرار خواهد داشت.
در ادامه این نشست، محمد جلال _ مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی_ با ابراز خرسندی از استقبال متولیان صنعت بیمه و مدیران ارشد شرکتهای بیمه برای تبادل نظر در خصوص سامانه توثیق الکترونیکی روشمند و هوشمند (ستاره) از موضوع پذیرش بیمه نامه به عنوان وثیقه به عنوان یک مشوق بیمهای یاد کرد و افزود: افزایش ضریب نفوذ بیمه به خصوص در رشته بیمههای زندگی میتواند از جذابیتهای اجرای این طرح محسوب شود.
وی با برشمردن دستاوردهای بانکی پس از اجرای طرحهای مشابه، خاطرنشان کرد: قابلیت تبدیل بیمه نامه به وثیقه میتواند پاداش صبوری بیمه گذاران تلقی شود همانگونه که در بازار سرمایه نیز این امتیاز در اختیار سهامداران قرار گرفته است.
گفتنی است در ادامه این نشست مدیرکل حقوقی بیمه مرکزی، مدیران عامل و معاونان فنی شرکتهای بیمه با طرح پرسش ها، ابهامات، چالشها و راهکارهای فرایند تبدیل بیمه نامه به وثیقه، دیدگاههای خود را بیان کردند.