- حیات اقتصاد کشور مرهون تلاش کارآفرینان است
- بیانیه سپاه در رابطه با حمله نظامی به اسرائیل
- فیلم؛ پهپادهای انتحاری ایران در مسیر اسرائیل
- حمله نظامی ایران به اسرائیل آغاز شد
- «گنبد آهنین» اسرائیل چیست و چطور کار میکند؟
- دادگاهی در آرژانتین ایران را مسئول حمله تروریستی آمیا شناخت
- پنتاگون: اسرائیل از حمایت کامل آمریکا در برابر حمله نظامی ایران مطمئن باشد
- حمله نظامی ایران به اسرائیل جمعه انجام میشود
- موتورسیکلت «قرارهای یواشکی» رئیس جمهوری سابق فرانسه حراج میشود
- کارت سوخت ۲۰ میلیونی دروغ است
- جزئیات عفو ۲ هزار و ۱۲۷ محکوم
- ثبت نام خودروهای سایپا بدون قرعه کشی ویژه عید فطر ۱۴۰۳
- عکس؛ صورت کبود شده محمود احمدی نژاد
- بازیگران نمایش «عددهای نشده» معرفی شدند
- اطلاعیه قوه قضاییه در رابطه با بازرسی از رسانه فردای اقتصاد
- دلیل اعتراض کشاورزان اروپایی چیست؟
قائم مقام باشگاه تجار ایران و آفریقا گفت: با وجود رشد تجارت ایران با قاره آفریقا در یک سال اخیر، تجارت با سنگال همچنان روند کاهشی دارد که با برنانه ریزی و فعال شدن تجار دو کشور با همکاری دولت ها، رشد تجارت با سنگال در دستور کار قرار دارد، خط هوایی مستقیم با آفریقا هم توسط گروه کسب و کار الفجر ایران تا یکسال آینده راه اندازی میشود.
به گزارش اکوپل نیوز؛ سید روح اله لطیفی در دومین نشست توسعه تجارت ایران و آفریقا با محوریت سنگال اظهار داشت: تجارت ۶ ماهه ایران به آفریقا، یک میلیون و ۴۳۷ هزار و ۵۰۰ تن کالا به ارزش ۷۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار بوده که نسبت به مدت مشابه با رشد یک درصدی در وزن و رشد ۲۷ درصدی در ارزش همراه بوده است.
وی افزود: از این میزان، یک میلیون و ۳۸۲ هزار تن کالا به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار صادرات ایران به آفریقا بوده که با رشد ۲۴ درصدی همراه بوده است.
لطیفی در ادامه گفت: واردات ایران از آفریقا هم ۵۶ هزار تن کالا به ارزش ۵۲ میلیون دلار بوده که با رشد ۶۹ درصدی در وزن و ۹۰ درصدی در ارزش همراه بوده است.
سخنگوی سابق گمرک درخصوص مقاصد صادرات ایران به آفریقا گفت: هفت مقصد اول صادرات ایران به آفریقا به ترتیب آفریقای جنوبی با بیش از ۲۱۰ میلیون دلار (رشد ۱۰۲ درصدی)، موزامبیک با ۱۴۵ میلیون دلار (رشد ۲۱۱۹ درصدی)، نیجریه با ۱۱۵ میلیون دلار (رشد ۱۶۳ درصدی)، غنا با ۷۶.۵ میلیون دلار (کاهش ۶۶ درصدی)، ساحل عاج با ۴۰ میلیون دلار (رشد ۲۰۷ درصدی)، کنیا با ۳۱ میلیون دلار (کاهش ۱۸ درصدی) و تانزانیا با ۲۷ میلیون دلار (کاهش ۲۸ درصدی) در ۶ ماه نخست امسال بودند.
وی افزود: هفت کشور اول فروش کالا به ایران در قاره آفریقا نیز به ترتیب تانزانیا با فروش ۱۴.۵ میلیون دلار، کنیا با ۱۰.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی ۵.۳ میلیون دلار، غنا با ۵ میلیون دلار، کنگو با ۴.۷ میلیون دلار، سیشل با ۳.۳ میلیون دلار و مصر با ۳ میلیون دلار بودند.
قائم مقام باشگاه تجار ایران و آفریقا توضیح داد: در نیمه نخست امسال ۴۰ کشور مقصدِ صادرات کالای ایرانی در قاره آفریقا بودند و از ۱۹ کشور هم از این قاره کالا وارد ایران شده است.
لطیفی در خصوص میزان تجارت با سنگال در این مدت گفت: در ۶ ماه نخست امسال ۷۵۴ تن کالا به ارزش ۳۷۶ هزار دلار به سنگال صادر شده که نسبت به مدت مشابه با کاهش ۴۰ درصدی در وزن و ۵۵ درصدی در ارزش همراه بوده است این میزان در برابر صادرات ۴ میلیارد دلاری و واردات ۸ میلیارد دلاری سنگال در سال بسیار ناچیز است و باشگاه تجار ایران و آفریقا و اتحادیه تجار سنگال به همراه نمایندگیهای دیپلماتیک دو کشور در تلاش هستند تا میزان تجارت تهران و داکار در مسیر رشد قرار بگیرد.
لطیفی افزود: راه اندازی خط هوایی مستقیم بین ایران و کشورهای آفریقایی نیز با همت باشگاه تجار ایران و آفریقا و ورود گروه کسب و کار بین المللی الفجر تا یکسال آینده راه اندازی میشود و برای حضور در نمایشگاه بین المللی فیداک سنگال نیز اقدامات مناسبی انجام شده است.
قائم مقام باشگاه تجار ایران و آفریقا گفت: شرکتهای ایرانی تا هفتم آبان فرصت دارند تا با مراجعه به تارنمای http://ircabc.club/fidak در این رویداد مهم غرب آفریقا شرکت کنند.
گفتنی است این نمایشگاه از ۲۵ اذر تا ۱۰ دی ماه در داکار سنگال برگزار میشود.