- بیانیه سپاه در رابطه با حمله نظامی به اسرائیل
- فیلم؛ پهپادهای انتحاری ایران در مسیر اسرائیل
- حمله نظامی ایران به اسرائیل آغاز شد
- «گنبد آهنین» اسرائیل چیست و چطور کار میکند؟
- دادگاهی در آرژانتین ایران را مسئول حمله تروریستی آمیا شناخت
- پنتاگون: اسرائیل از حمایت کامل آمریکا در برابر حمله نظامی ایران مطمئن باشد
- حمله نظامی ایران به اسرائیل جمعه انجام میشود
- موتورسیکلت «قرارهای یواشکی» رئیس جمهوری سابق فرانسه حراج میشود
- کارت سوخت ۲۰ میلیونی دروغ است
- جزئیات عفو ۲ هزار و ۱۲۷ محکوم
- ثبت نام خودروهای سایپا بدون قرعه کشی ویژه عید فطر ۱۴۰۳
- عکس؛ صورت کبود شده محمود احمدی نژاد
- بازیگران نمایش «عددهای نشده» معرفی شدند
- اطلاعیه قوه قضاییه در رابطه با بازرسی از رسانه فردای اقتصاد
- دلیل اعتراض کشاورزان اروپایی چیست؟
- پوستر حضرت مسیح در اسپانیا جنجالساز شد
مطالعه پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن حاکی از آن است که خوردن شکلات تلخ بر خلق و خوی افراد تاثیر میگذارد و علائم افسردگی را برطرف میکند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز؛ محققان این دانشگاه با همکاری پژوهشگران دانشگاه کالگری و خدمات بهداشتی درمانی آلبرتای کانادا برای مطالعه اثرات شکلات تلخ بر روی وضعیت سلامت روان، دادههای حدود ۱۴ هزار بزرگسال را بررسی کردند.
در این پژوهش طیف وسیعی از عوامل دیگر از جمله قد، وزن، وضعیت تاهل، قومیت، تحصیلات، درآمد خانواده، فعالیت بدنی، استعمال دخانیات و مشکلات مزمن سلامت نیز در نظر گرفته شد تا اطمینان حاصل گردد که این مطالعه اثرات مستقیم شکلات را بر افسردگی اندازهگیری کرده است.
پس از تعدیل کردن این فاکتورها مشخص شد علائم بالینی افسردگی در افرادی که در دو دوره ۲۴ ساعته شکلات تلخ مصرف کردند درمقایسه با کسانی که به هیچ عنوان شکلات مصرف نکردند، ۷۰ درصد کمتر بوده است.
همچنین علائم بالینی افسردگی در ۲۵ درصد از علاقمندان به شکلات که بیشترین میزان شکلات از هر نوع را مصرف کردند بسیار کمتر از افرادی بود که به هیچ وجه شکلات نمیخورند. اما در مجموع محققان هیچ ارتباط معنیداری بین مصرف شکلات غیر تلخ و علائم افسردگی از نظر بالینی مشاهده نکردند.
براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به افسردگی مبتلا هستند. افسردگی یکی از مهمترین عوامل معلولیت و ناتوانی در جهان محسوب میگردد.
شکلات حاوی ترکیبات شیمیایی فعالکننده روان است که احساس سرخوشیای شبیه به گیاه شاهدانه ایجاد میکند. همچنین وجود فنتیلآمین (یک محرک سیستم عصبی مرکزی انسان) در شکلات سبب میشود خلق و خوی مصرفکنندگان بهبود یابد.
شکلات تلخ غلظت بالایی از فلاونوئیدها را دارد که به عنوان آنتیاکسیدان شناخته شده و به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی به سلامت قلب و عروق کمک میکند و در پیشگیری از افسردگی نیز موثر است.