- اولین محموله خودروهای وارداتی در بوشهر تخلیه شد
- رئیس قوه قضاییه: ممکن است در این روزها شیطنتها بیشتر شود
- مسعود پزشکیان: ادبیات دستوری تاثیرگذار نیست
- ابومحمد جولانی، رهبر شورشیان سوری هیئت تحریر شام کیست؟
- ورود گروههای مسلح به محوطه کاخ ریاستجمهوری دمشق
- حکومت بشار اسد سقوط کرد/ دمشق به کنترل مخالفان درآمد
- بانک مرکزی رمزپولها را مجاز اعلام کرد
- شی نورانی دیده شده در آسمان مربوط به تست میدانی در سپاه بود
- عبدالناصر همتی: اصلا معلوم نیست چرا فیلترینگ را اجرا کردهایم
- عذرخواهی رئیس جمهوری کره جنوبی بابت صدور فرمان حکومت نظامی
- اقتصاد آلمان کمترین میزان رشد را تجربه خواهد کرد
- حضور رئیس قوه قضائیه در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران
- تروریستهای هیئت تحریر الشام به دمشق نزدیکتر شدند
- هنگام سرماخوردگی فین نکنید
- «محمد» محبوبترین نام نوزادان پسر در انگلستان و ولز شد
- زنکشی در ایتالیا؛ قتلی که مردم ایتالیا را تکان داد
راهکار آلمان برای کمبود فزاینده نیروی کار چیست؟
موج سنگین بازنشستگی در آلمان که با رسیدن شوک جمعیتی دهه ۱۹۵۰ به سن بازنشستگی آغاز شده، بسیاری از شرکتهای کوچک و بزرگ این کشور را با کمبود نیروی کار مواجه کرده است، به ویژه در بخشهایی که نیاز به کارگرانی وجود دارد که دارای مهارت بالای انجام دستی کارهایی هستند که اغلب خطرناک و پردردسرند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز؛ با کمبود شدید نیروی کار در آلمان، نامزدهای کمی برای مشاغلی همچون کار با دستگاههای سنگزنی که حرارت زیاد و صدای مداوم تولید میکند و جرقههایی هم که از آن بیرون میپرد که میتواند خطرناک باشد، پیدا میشود.
آمارهای رسمی نشان میدهد که حدود ۱.۷ میلیون فرصت شغل در آلمان طی ژوئن گذشته پر نشده است. اتاقهای بازرگانی و صنایع آلمان (DIHK) میگویند که بیش از نیمی از شرکتها برای پر کردن جاهای خالی تلاش میکنند.
زنانِ شاغلِ بیشتر و افزایش مهاجرت در سالهای اخیر به جبران تغییرات جمعیتی در آلمان کمک کرده است. اما موج بازنشستگی چنان سنگین شده که اداره اشتغال فدرال انتظار دارد تا سال ۲۰۳۵ تعداد کارگران این کشور ۷ میلیون نفر کاهش یابد.
در چنین شرایطی، شرکتهای کوچک و متوسط نیز به اتوماسیون روی آوردهاند و کمبود نیروی کار خود را با خرید ربات جبران میکنند.
بر همین اساس، بسیاری از صاحبان کسب و کارها نیاز به فناوریهای اتوماسیون پیشرفته از رباتیک تا هوش مصنوعی را به طور گسترده احساس میکنند.
سرمایهگذاری سنگین در اتوماسیون توسط خودروسازان و دیگر غولهای صنعتی طی سالهای گذشته چنان بوده که آلمان در حال حاضر چهارمین بازار بزرگ رباتها در جهان و بزرگترین بازار در اروپا است.
اما با کاهش قیمت رباتها و سادهتر شدن به کارگیری آنها، شرکتهای کوچک و متوسط خانوادگی هم که ستون فقرات اقتصادی صنعتی این کشور هستند، از قطعهسازان صنعتی گرفته تا نانواییها، خشکشوییها و سوپرمارکتها استفاده از رباتها را آغاز کردهاند.
طبق اعلام فدراسیون بینالمللی رباتیک در سال گذشته حدود ۲۶ هزار ربات در آلمان نصب شده که به جز سال ۲۰۱۸ از تمام سالهای گذشته بیشتر بوده است.