- اولین محموله خودروهای وارداتی در بوشهر تخلیه شد
- رئیس قوه قضاییه: ممکن است در این روزها شیطنتها بیشتر شود
- مسعود پزشکیان: ادبیات دستوری تاثیرگذار نیست
- ابومحمد جولانی، رهبر شورشیان سوری هیئت تحریر شام کیست؟
- ورود گروههای مسلح به محوطه کاخ ریاستجمهوری دمشق
- حکومت بشار اسد سقوط کرد/ دمشق به کنترل مخالفان درآمد
- بانک مرکزی رمزپولها را مجاز اعلام کرد
- شی نورانی دیده شده در آسمان مربوط به تست میدانی در سپاه بود
- عبدالناصر همتی: اصلا معلوم نیست چرا فیلترینگ را اجرا کردهایم
- عذرخواهی رئیس جمهوری کره جنوبی بابت صدور فرمان حکومت نظامی
- اقتصاد آلمان کمترین میزان رشد را تجربه خواهد کرد
- حضور رئیس قوه قضائیه در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران
- تروریستهای هیئت تحریر الشام به دمشق نزدیکتر شدند
- هنگام سرماخوردگی فین نکنید
- «محمد» محبوبترین نام نوزادان پسر در انگلستان و ولز شد
- زنکشی در ایتالیا؛ قتلی که مردم ایتالیا را تکان داد
از کنار جاده گوشت نخرید/ از مصرف گوشت و جگر خام و آبدار اجتناب کنید
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو، افراد از خرید گوشت کنار جاده با عنوان ذبح دام روستایی اجتناب کنند.
به گزارش اکوپل نیوز، سید محمد آقامیری گفت: افراد با خرید گوشت و جگر از قصابی و مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی نگرانی در خصوص مصرف نداشته باشند.
به گفته او، در کنار جاده گوشتهای آویزان شده با عنوان ذبح دام روستایی فروخته میشود که به سبب فقدان نظارت سازمان دامپزشکی احتمال بیماری تب کریمه کنگو و سایر بیماریهای ویروسی وجود دارد.
آقامیری گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند و خوشبختانه طی روزهای اخیر تعداد مبتلایان اضافه نشده است.
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: به افراد توصیه میشود که از مصرف گوشت و جگر خام و آبدار اجتناب کنند و در صورت کشتار در منازل گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند.
آقامیری گفت: با توجه به آنکه رستوران و هتلها تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند؛ مردم این اطمینان را داشته باشند که در این مکانها به این بیماری و سایر بیماریهای ویروسی مشترک دام و انسان مبتلا نمیشوند.
تب کریمه کنگو برای اولین بار در شبه جزیره کنگو در سال ۱۹۹۴ کشف شد که به سبب عدم علایم بالینی دام قابل انتقال از دام به دام دیگر یا انسان است که در صورت رعایت شیوههای نامه بهداشتی و خرید گوشت از مراکز مجاز افراد نگرانی در خصوص مصرف به سبب نظارت دامپزشکی قبل، حین و بعد از کشتار نداشته باشند.