کد خبر: ۹۳۷۰
۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۹
متاسفانه در ابتدای گزارش خبری صدا و سیما به اشتباه عنوان شده که علی رغم بازدید چند ماه گذشته رئیس قوه‌قضاییه از این کارخانه، مشکلات این واحد تولیدی همچنان باقی است.

در پی پخش گزارشی درباره آخرین وضعیت کارخانه کیان تایر در اسلامشهر در روز پنجشنبه از شبکه ۵ سیما، مرکز رسانه قوه قضاییه توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش اکوپل نیوز، بر اساس اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، پنجشنبه شب گذشته اخبار ۱۸:۳۰ شبکه ۵ سیما گزارشی درباره آخرین وضعیت کارخانه کیان تایر در اسلامشهر و تعطیلی این کارخانه پخش کرد.

در این گزارش تلویزیونی مطالبی غیردقیق مطرح شد که ارائه توضیحاتی در خصوص آن ضروری است.

توضیحات مرکز رسانه قوه‌قضاییه در مورد اشتباهات یک گزارش تلویزیونی

دستگاه قضا همواره پیگیر رفع مشکلات کارخانه کیان تایر بوده است و طی چند سال گذشته اقدامات گسترده‌ای در دادگستری استان تهران در راستای کمک به حل مشکلات حقوقی این کارخانه و جلوگیری از بیکاری کارگران آن انجام شده است.

متاسفانه در ابتدای گزارش خبری صدا و سیما به اشتباه عنوان شده که علی رغم بازدید چند ماه گذشته رئیس قوه‌قضاییه از این کارخانه، مشکلات این واحد تولیدی همچنان باقی است و منجر به بیکاری کارگران آن شده است این در حالی است که رئیس قوه قضاییه تاکنون هیچ بازدیدی از کارخانه کیان تایر نداشته، اما در مورد رفع مشکلات حقوقی این کارخانه اقدامات متعددی صورت گرفته است که طبیعتا رفع تمامی مسائل این واحد تولیدی به قوه قضاییه مربوط نبوده و اهتمام دستگاه‌های اجرایی را نیاز دارد.

در خلال بازدید ۲۵ فروردین ماه رئیس دستگاه قضا از دادگستری و دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اسلامشهر، نماینده کارگران کارخانه تعطیل شده کیان‌تایر که در این مرجع قضایی حضور داشت در حضور رئیس عدلیه از مشکلات و موانع پیش‌آمده بر سر راه این کارخانه و حدود هزار کارگر آن سخن گفت که حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ضمن تاکید بر اهمیت تولید و اشتغال زایی در کشور اعلام کرد که بنابر دستور صادره به رئیس کل دادگستری استان تهران، با فوریت پیگیری درخصوص رفع مشکلات کارخانه کیان‌تایر و بازگشت به کار کارگران زحمتکش این واحد تولیدی صورت خواهد گرفت.

کارخانه کیان تایر چندین سال است که به دلیل سوء مدیریت، انباشت بدهی و اقامه دعاوی اشخاص حقیقی و حقوقی با مشکلاتی رو به رو شده است و حکم ورشکستی این کارخانه در فروردین ماه سال ۹۱ صادر و امور این کارخانه در سال ۹۹ به اداره تصفیه امور دادگستری تهران سپرده شده است.

اداره تصفیه امور دادگستری تهران بلافاصله دستور توقف اجرای احکام متعدد صادر شده برای کارخانه کیان تایر که منجر به توقیف و مسدود شدن حساب‌های بانکی این کارخانه می‌شد را صادر و از تعطیلی آن جلوگیری نموده است.

در همین راستا رئیس دستگاه قضا طی تماس تلفنی با فتاح رئیس بنیاد مستضعفان نیز پیگیر رفع مشکلات کارخانه کیان تایر بوده است.

متعاقب تماس تلفنی رئیس قوه قضاییه، القاصی مهر رئیس کل دادگستری تهران در مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری با ارسال نامه‌ای به رئیس بنیاد مستضعفان پیگیر دستورات رئیس قوه قضاییه شد.

اقدامات دادگستری تهران تنها به مکاتبه با بنیاد مستضعفان منتهی نشده و رئیس کل دادگستری تهران با ارسال نامه‌هایی به استاندار تهران، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر کار و رفاه اجتماعی، وزیر کشور و معاون تولیدی سازمان بازرسی کل کشور خواستار تامین مواد اولیه برای کارخانه کیان تایر، تهیه نقدینگی به منظور پرداخت حقوق معوقه کارگران، انتخاب نماینده تام الاختیار برای رسیدگی به امور کارخانه و انتخاب سرمایه گذار برای خروج این کارخانه از بحران شد.

در پی نامه رئیس کل دادگستری تهران، عبدالملکی وزیر وقت کار و رفاه اجتماعی با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار تعیین تکلیف مالکیت کارخانه شد.

همچنین با پیگیری‌های دادگستری تهران از اداره تصفیه امور ورشکستگی و گزارش‌های ارسالی مشخص شد که مصوبات شورای تامین در خصوص رفع مشکلات کارخانه کیان تایر از ناحیه استانداری تهران انجام نشده است.

در همین راستا، مسعود ستایشی قائم مقام وقت رئیس کل دادگستری تهران با ارسال نامه‌ای به استاندار تهران پیگیر مصوبات شورای تامین در رابطه با کارخانه کیان تایر شد.

اگر چه وظیفه ذاتی دستگاه قضا ورود مستقیم به مسائل مرتبط با کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی نیست، اما طی سالیان گذشته اقدامات حقوقی زیادی از ناحیه قوه قضاییه برای احیای واحد‌های تولیدی انجام شده است و در این خصوص هم اگر دستگاه‌های اجرایی در کنار قوه قضاییه وظیفه خود را انجام دهند حتما شاهد شکوفایی مجدد کارخانه کیان تایر خواهیم بود.

گزارش خطا
برچسب ها: قوه قضاییه
خبرهای مرتبط
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر