- اعلام جرم علیه مدعی دروغین استعفای جمعی از نمایندههای مجلس
- چطور در مقابل درد توان خود را بالا ببریم؟
- پژوهش جدید؛ لاغر شدن به معنای سلامتی بیشتر نیست!
- پژوهش جدید: خوراکیهای بدون قند باعث چاقی میشوند
- چوب شفاف ساخته شد
- ترامپ: ایران توافق هستهای نکند بمباران میشود
- کشورهای اتحادیه اروپا چقدر در بخش دفاعی هزینه کردند؟
- معاون قوه قضاییه: میانگین سرقت در کشور ۱۸ درصد کاهش یافت
- تجمع غیرقانونی حامیان حجاب با دخالت پلیس پایان یافت
- بهترین زمان مصرف قرص زینک پلاس برای خانم ها
- بهترین زمان مصرف قرص ال آرژنین برای افزایش قد
- اسلیم مکس قبل از غذا یا بعد از غذا
- علت ریزش مو در زنان کمبود چه ویتامینی است
- دعای معجزه اسا برای رواشدن حاجت در همان ساعت
- عرق چهل گیاه برای رفلاکس معده
- میوه های مفید برای کبد چرب گرید 1
بعد از حضرت یوسف کی پیامبر شد

پس از درگذشت حضرت یوسف (علیهالسلام)، تحولات مهمی در تاریخ بنیاسرائیل رخ داد که به تغییرات اجتماعی و دینی قابل توجهی منجر شد. در این مقاله، به بررسی پیامبری حضرت یوسف، شرایط دوران پس از ایشان، و ظهور پیامبران بعدی میپردازیم.
پیامبری حضرت یوسف
حضرت یوسف (علیهالسلام)، فرزند حضرت یعقوب (علیهالسلام)، در کودکی توسط برادرانش به چاه انداخته شد؛ اما گروهی او را از چاه نجات دادند و بهعنوان برده به عزیز مصر فروختند. زلیخا، زن عزیز مصر، شیفته زیبایی یوسف شد، اما پس از امتناع یوسف از ارتباط با او، یوسف را به خیانت به عزیز مصر متهم کرد و او را به زندان انداختند. یوسف پس از سالها بیگناهیاش را اثبات کرد و از زندان آزاد شد و بهجهت تعبیر خواب پادشاه مصر و ارائه راهکاری برای مشکل قحطی مصر، نزد او محبوبیت یافت و وزیرش شد. عمر یوسف را ۱۲۰ سال و محل دفن او را در فلسطین گفتهاند.
پیامبران بعد از حضرت یوسف
سالها بعد از درگذشت حضرت یوسف (علیهالسلام)، حضرت موسی (علیهالسلام) به پیامبری مبعوث شد. حضرت موسی از نسل لاوی، یکی از پسران حضرت یعقوب (علیهالسلام)، بود. در روایت از امام صادق (علیهالسلام) نقل شده که، چون زمان رحلت حضرت یوسف (علیهالسلام) فرارسید، آل یعقوب را که در آن وقت هشتاد نفر بودند، جمع کرد و گفت: قبطیان بر شما غالب خواهند شد و شما را اذیت میکنند. نجاتتان توسط فردی از نسل لاوی است که نام او موسی و پسر عمران است.
دوران فترت
بین زمان درگذشت حضرت یوسف (علیهالسلام) و بعثت حضرت موسی (علیهالسلام)، دورهای بدون پیامبر وجود داشت. در این مدت، نسل بنیاسرائیل در مصر زندگی میکردند و تحت سلطه فرعون بودند. این دوران، دوران فترت نامیده میشود که در آن، جانشینان و مبلغانی به امر خدا قیام کردند که مردم را به یکتاپرستی و کارهای نیک دعوت میکردند.
پیامبران بعد از حضرت یوسف
پس از حضرت یوسف (علیهالسلام) تا زمان حضرت موسی (علیهالسلام)، پیامبرانی مانند ببرز بن لاوی، احرب بن ببرز، میتاح بن احرب، عاق بن میتاح، خیام بن عاق و دیگران ظهور کردند که به هدایت مردم پرداختند. هرچند در قرآن به نام این پیامبران اشارهای نشده است، اما در منابع تاریخی به وجود آنان اشاره شده است.