- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
پروفسور عطاءالله قبادیان درگذشت
پروفسور عطاءالله قبادیان پژوهشگر و استاد برجسته و بینالمللی دانشگاهی در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی بر اثر ایست قلبی درگذشت.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، زندهیاد قبادیان که از چهرههای شاخص پژوهش در زمینه محیط زیست و منابع طبیعی بود شامگاه شنبه ۱۶ مرداد در سن ۸۷ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت.
او عضو بازنشسته هیئت علمی دانشگاه وین بود، سال ۱۳۱۳ در سوادکوه متولد شد و پس از پایان تحصیلات متوسطه در مازندران، سال ۱۳۳۸ برای ادامه تحصیل به اتریش رفت و در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی وین مشغول تحصیل شد.
زندهیاد قبادیان پس از دریافت مدرک دکترای علوم کشاورزی، سال ۱۳۴۷ توانست در همین دانشگاه آزمون عالی درجه پروفسوری در رشته علوم زمین را نیز با موفقیت بگذراند و کرسی دانشیاری دانشگاه وین را کسب کند.
او سپس به عضویت انجمن نخبگان آلمان در آمد و بعد از مدتی برای تدریس در دانشگاههای ایران به کشور بازگشت. فعالیتهای دانشگاهی خود را از دانشگاه تبریز آغاز کرد و پس از آن نیز همکاریاش با دانشگاه جندی شاپور اهواز به شکل جدیتری ادامه یافت.
تاسیس دانشگاه علوم و فناوری دریایی خلیج فارس و دانشگاه صنعتی جندیشاپور، بنیانگذاری دانشگاه یزد در اوایل دهه ۶۰، تبدیل مرکز پژوهشی تولیدی رامین به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی و همکاری با بسیاری از مراکز پژوهشی و دانشگاههای معتبر ایران در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست بخشی از حدود ۶ دهه فعالیت علمی پروفسور قبادیان در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست بود.
او سال ۱۳۷۲ با درجه استادی از دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران بازنشست شد، اما پس از آن به فعالیتهای پژوهشی و علمی خود همچنان ادامه داد و همواره در همایشهای مرتبط با محیط زیست و منابع طبیعی حضوری فعال داشت.
زندهیاد قبادیان علاوه بر فعالیتهای آموزشی و تدریس در دانشگاههای داخلی و خارجی، مقالات متعدد معتبری درباره منابع طبیعی و محیط زیست نیز تألیف کرده بود.
«سیمای طبیعی استان تهران»، «ایران در بحران محیط زیستی»، «سیمای طبیعی فلات ایران»، «چرخه آب تهران»، «زمین شناسی دماوند» و «سیمای طبیعی استان یزد» تعدادی از کتابهای شاخص او در حوزه محیط زیست و جغرافیای طبیعی هستند.
قبادیان بابت چند دهه فعالیت برجسته در زمینه منابع طبیعی و محیط زیست و حضوری میدانی و فعال در مناطق مختلف کشور، یکی از صاحبنظران عرصه محیط زیست و منابع طبیعی بود.
وی از منتقدان سیاستهای مدیریت منابع آبی در کشور بود و همواره انتقادهایی جدی به طرحهای انتقال آب بین حوضهای داشت.
قبادیان در یک دهه اخیر بارها درباره شرایط اقلیمی و چالشهای منابع طبیعی و محیط زیست نوار سبز شمالی کشور هشدارهایی داد و بر همین اساس نیز پیشنهاد تشکیل «بنیاد ملی نجات سرزمین» با هدف مدیریت منابع و مقابله با چالشهای زیست محیطی و منابع طبیعی و افزایش سمنهای فعال را مطرح کرده بود.