- فیلم؛ تورقی بر جنایات داعشیهای دهه ۶۰
- جانشین وزیر دفاع: خرید جنگنده «سوخو ۳۵» و بالگرد «میل ۲۸» از روسیه قطعی شد
- ایلان ماسک از کارزار علیه حماس حمایت کرد
- تجارت خارجی ایران به ۷۵.۵ میلیارد دلار رسید
- اعلام زمان تشییع و خاکسپاری «بیتا فرهی»
- درگیری مسلحانه چهارراه زند شیراز
- تورم سالانه در آبان ماه به ۴۴.۹ درصد رسید
- مخالفت اتاق بازرگانی با کلیات «لایحه تقویت اختیارات بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز»
- تشکیل پرونده برای روزنامه اعتماد به دلیل انتشار یک سند «خیلی محرمانه»
- کشورهای سراسر اروپا چقدر حقوق میپردازند؟
- راز سردرد پس از نوشیدن شراب کشف شد
- گربههای خانگی از چه کارهایی متنفر هستند؟
- چطور از خماری بعد از نوشیدن الکل جلوگیری کنیم؟
- وزیر کشور: امر به معروف و نهی از منکر لسانی نیازی به مجوز خاص ندارد
- امکان ثبت رایگان قراردادهای مسکن برای مشاوران املاک فراهم میشود
- آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده شهرداری لواسان برگزار شد
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از فارس، اخیرا گزارشهای نیروی انتظامی و شرکت مخابرات درباره سرقت کابلهای مخابراتی افزایش یافته است.
افزایش این سرقتها در حالی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا، امور بیشتری به اینترنت وابسته شده است و در نتیجه این قطعیها باعث شکایت و نارضایتی مردم میشود.
در مورد تازهای مشترکان یکی از مناطق مرکز شهر تهران از قطع ۳ هفتهای تلفن خود خبر داده اند و از طولانی شدن قطعی ارتباط گلایه کرده اند.
موضوع از این جهت مهمتر میشود که این مشترکان میگویند که در مراجعه به مرکز مخابراتی منطقه خود، پاسخ شنیده اند که در حال حاضر ۸۰۰ نقطه از تهران دچار این قطعی شده است و حتی ارتباط برخی از مشترکان از فروردین ماه ۱۴۰۰ قطع شده و در نوبت وصل مجدد ارتباط قرار دارند.
پاسخ مخابرات چیست؟
در پیگیری موضوع اعلام شد: فقط در سال ۹۹ حدود ۶۰ میلیارد تومان تجهیزات مخابراتی شرکت مخابرات سرقت شده است، عمده علت تاخیر در رفع خرابی فقط ناشی از سرقتها نبوده است؛ بلکه، افزایش قیمت ملزومات و تجهیزات مخابراتی و متاسفانه عدم ترمیم تعرفههای مخابراتی روند ترمیم خسارات را با کندی رو به رو کرده است.
در این باره جلسات متعددی با نیروی انتظامی، استانداریها و فرمانداریها برگزار شده است که بتوان تا حدی از این اقدامات پیشگیری کرد.
مخابرات برای وصل مجدد ارتباطهای قطع شده، نیاز به تجهیزات جدید و جایگزین دارد که به دلیل بالابودن میزان سرقت ها، در تامین تجهیزات موردنیاز با مشکل رو به رو است و همین امر مدت زمان قطعی و انتظار برای رفع قطعی را طولانی کرده است.
همچنین درباره مشخص گزارش شده، سارق ابتدا لوله پست را به سرقت برده است و عجیبتر اینکه بار دیگر در همین مورد، در مرحله بعد کابل هم به سرقت رفته است. یعنی در یک مورد حتی آسیب سرقت قبلی ترمیم نشده دو باره سرقت انجام شده است.
همچنین در همین مورد، ۲ عدد از کافوهای مشترکان در مرکز تلفن شهید قندی به طور کامل به سرقت رفته که این کافوها ۲ هزار مشترک را پوشش میدهند.
فعلا همه ماموران مخابرات باید برای رانژه کشی داخل کافو اعزام شوند و مخابرات قول داد که در هفته آینده مشکل مشترکان این مرکز را حل کند.
چرا سارقان سیمها را میدزدند؟
دزدی کابلهای تلفن که در خیابان قرار دارند، یکی از مشکلات همیشگی شرکت مخابرات ایران است.
جنس کابلها و سیمهای مخابراتی از مس است و از نظر مادی ارزشمند است.
سارقان مس این سیمها را میفروشند.
پیش تر، بیشتر سرقتها در مناطق کم جمعیتتر و دور از دسترس که احتمال خطر کمتری برای سارقان داشت انجام میشد، اما مدتی است که مراکز بزرگ و مناطق پرتردد هم از آسیب دزدان در امان نمیمانند.
یک روشهای مناسب برای جلوگیری از افزایش سرقت ها، گزارشهای مردمی است و بهتر است مردم با دیدن موارد این چنینی موضوع را به نیروی انتظامی یا مخابرات گزارش کنند.