- اولین محموله خودروهای وارداتی در بوشهر تخلیه شد
- رئیس قوه قضاییه: ممکن است در این روزها شیطنتها بیشتر شود
- مسعود پزشکیان: ادبیات دستوری تاثیرگذار نیست
- ابومحمد جولانی، رهبر شورشیان سوری هیئت تحریر شام کیست؟
- ورود گروههای مسلح به محوطه کاخ ریاستجمهوری دمشق
- حکومت بشار اسد سقوط کرد/ دمشق به کنترل مخالفان درآمد
- بانک مرکزی رمزپولها را مجاز اعلام کرد
- شی نورانی دیده شده در آسمان مربوط به تست میدانی در سپاه بود
- عبدالناصر همتی: اصلا معلوم نیست چرا فیلترینگ را اجرا کردهایم
- عذرخواهی رئیس جمهوری کره جنوبی بابت صدور فرمان حکومت نظامی
- اقتصاد آلمان کمترین میزان رشد را تجربه خواهد کرد
- حضور رئیس قوه قضائیه در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران
- تروریستهای هیئت تحریر الشام به دمشق نزدیکتر شدند
- هنگام سرماخوردگی فین نکنید
- «محمد» محبوبترین نام نوزادان پسر در انگلستان و ولز شد
- زنکشی در ایتالیا؛ قتلی که مردم ایتالیا را تکان داد
کشف ۴ تُن کله و پاچه فاسد در سنندج
مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت: با هوشیاری کارشناسان ستادی دامپزشکی استان، چهار تُن کله و پاچه فاسد و تاریخ مصرف گذشته از یک سردخانه غیرمجاز نگهداری فرآوردههای خامی در سنندج کشف و ضبط شد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، مجتبی ورمقانی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: کارشناسان این ستاد به محض ورود و مشاهده این حجم بزرگ از فرآوردههای فاسد و غیر قابل مصرف، مراتب با تنظیم صورتجلسه و مستندات به مراجع قضایی ارجاع داده و دستور معدوم سازی این محموله صادر شد.
وی افزود: این در حالی است که اگر حضور و تلاشهای مستمر و دور از چشم کارکنان خدوم و پر تلاش اداره کل دامپزشکی استان کردستان در سراسر استان نباشد، افراد سود جو برای کسب منافع نامشروع خود، فرآوردههای اینچنینی را وارد سفره مردم میکنند.
مدیرکل دامپزشکی کردستان درباره دیگر اقدامات نظارتی گفت: تیمهای ستادی بهداشت عمومی هم در طول یک روز ۱۵۱ مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی را در مرکز استان مورد بازرسی قرار دادند و در این بازرسی ۳۸ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف دامی را کشف و ضبط و برای یک مورد هم صورتجلسه تشکیل پرونده قضایی تنظیم شد.
ورمقانی تاکید کرد: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی از مردم خواست از خرید گوشت قرمز حاصل از کشتار غیرمجاز و فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، مرغ زنده، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ فاقد تاریخ تولید و انقضا و گوشت مرغی که در حضور مشتری تهیه و پاک نشده باشد خودداری کنند.
هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر بوده و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای محسوب میشوند.