- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
چند اشتباه در بازکردن یخ گوشت
موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید.
به گزارش اکوپل نیوز، روزنامه جام جم نوشت: بسیاری از ما برای یخزدایی گوشت از روشهایی استفاده میکنیم که ممکن است برای سلامت مضر و حتی خطرناک باشد. بعضی از این روشها میتواند ما را در معرض برخی از باکتریهای بالقوه کشنده قرار دهد. موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید.
گوشت را در آب داغ قرار میدهید
این کار باعث میشود محلی مناسب برای رشد باکتریهای خطرناک ایجاد شود. به جای این کار بهتر است گوشت را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا روند ذوب یخ گوشت را به شیوهای ایمن سرعت ببخشید.
قبل از بازشدن یخ گوشت ادویه و چاشنیها را به آن اضافه میکنید
با این کار ممکن است باعث بیمارشدن خود و اعضای خانوادهتان شوید. توجه داشته باشید پیش از افزودن هر گونه چاشنی به گوشت، یخ آن باید کاملا باز شده باشد.
گوشت را برای یخزدایی روی پیشخوان آشپزخانه قرار میدهید
رایجترین اشتباه، قراردادن گوشت منجمد در دمای اتاق برای یخزدایی است، اما این کار شوک حرارتی ایجاد میکند که میتواند برای گوشت مضر باشد.
بهترین کار این است که گوشت را از فریزر به یخچال منتقل کنید و اجازه دهید یخ گوشت بهتدریج و بدون آسیبرساندن به آن ذوب شود. در دمای یخچال، باکتریها دیرتر از زمانی که گوشت را روی پیشخوان آشپزخانه قرار میدهید رشد میکنند. حتما گوشت را در ظرف یا کیسه فریزر بگذارید تا آب یا خون آن بقیه غذاها را آلوده نکند.
گوشت منجمد را زیر شیر آب میشویید
بسیاری از ما عادت داریم برای سرعتبخشیدن به روند ذوب، گوشت منجمد را زیر آب شیر بشوییم، اما دلیلی برای شستن گوشت یخزده وجود ندارد و با این کار فقط باکتریها را به سینکها، میز و اسفنجها منتقل میکنید.
گوشت منجمد را مستقیم به قابلمه یا مایکروویو منتقل میکنید
این روش بیخطر است، اما ممکن است نتیجه خوبی به دنبال نداشته باشد. به خاطر داشته باشید که وقتی گوشت منجمد در تماس با حرارت مستقیم قرار میگیرد، سفت میشود.
گوشت منجمد را با سشوار یخزدایی میکنید
این روش ذوب نهتنها بسیار وقتگیر است بلکه یخ گوشت را به طور یکنواخت ذوب نمیکند و میتواند باعث افزایش تکثیر باکتریها شود.
بعد از دستزدن به گوشت منجمد دستهایتان را نمیشویید
یخزدهبودن گوشت به این معنی نیست که مقدار زیادی باکتری در سطح آن وجود ندارد. همیشه دستهای خود را بعد از دستزدن به گوشت منجمد بشویید.