- وزیر کشور: ۵ میلیون مهاجر افغانستانی داریم/حمله به زیرساختهای موشکی صحت ندارد
- آتش سوزی در انبار سازمان هواپیمایی کشوری مستقر در محوطه شرکت فرودگاهها
- چطور نه بگوییم و قدرت نه نگفتن داشته باشیم؟
- خواص آب نارنج چیست؟
- اجاره آدمکشهای ۲ میلیاردی برای قتل یک رئیس بانک در تهران
- انفجار در خرم آباد صحت ندارد
- باشگاه پرسپولیس: انتشار ویدیویی از فردی با لباس نظامی، نمایشی بیش نیست + فیلم
- گوشت قرمز طی یک سال ۳۸ درصد گران شد
- اپلیکیشن ۷۸۰ هک شد
- مهدی طارمی در پورتو ماندنی شد!
- قرعهکشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا؛ میلان، پاریسنژرمن، دورتموند و نیوکاسل در گروه مرگ
- آیا نوشیدن الکل باعث میشود دیگران در نگاه ما «جذابتر» به نظر برسند؟
- وزارت بهداشت آمریکا خواستار تسهیل قوانین فدرال مصرف ماریجوآنا شد
- سخنگوی قوه قضاییه: کیفرخواست در خصوص عملکرد مدیران سازمان بورس صادر شد
- کشف اختلاس ۲۹ هزار میلیارد ریالی در یکی از بانکهای دولتی تهران
- ابراهیم رئیسی: آمدهایم که مشکل مردم را به گردن گرفته و حل کنیم/میز مذاکره را ترک نکردیم
وزیر فرهنگ در اختتامیه رویداد ملی فهما و معرفی شهر مشهد مقدس به عنوان پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران اسلامی گفت: مساجد مهمترین پایگاه شکل گیری انقلاب اسلامی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی و جامعه مهدوی محسوب میشوند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ در آیین پایانی رویداد ملی فهما گفت: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در ۲۶ هزار مسجد سراسر کشور فعال هستند و حدود ۲۰ هزار کانون در این دوره فهما مشارکت دارند.
وزیر فرهنگ در دولت مردمی با اشاره به اینکه مردمی سازی فرهنگ و هنر اولویت اصلی این وزارتخانه است افزود: اعضای کانونهای فرهنگی مساجد باید در خدمت جهاد تبیین باشند و پرچم این جهاد بزرگ را در دستان خود بگیرند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: یکی از برنامههای اصلی وزارت فرهنگ در راستای مردمی کردن مقوله فرهنگ و هنر، توجه ویژه به فعالیتهای فرهنگی هنری مساجد است بطوری که مساجد پایه اصلی امور فرهنگی و هنری کشور شود.
همچنین شبکه گسترده مساجد، شبکه اصیل فرهنگی در سازماندهی همه حرکتهای بزرگ تاریخ معاصر بوده و امام (ره) در مسیر اهداف متعالی انقلاب اسلامی، از چنین سازمان منسجمی برخوردار بود و به محض اینکه امام خمینی (ره) بیانیهای صادر میکردند در این شبکه گسترده توزیع میشد، پس با این اوصاف ما هم باید از این شبکه فوق العاده که در مساجد در اختیار داریم، بهترین استفاده ممکن را داشته باشیم، زیرا متاسفانه بعد از انقلاب اسلامی از پناسیل گسترده مساجد تا حدودی غفلت شدیم و تمرکز فعالیتهای فرهنگی هنری از مسجد به سایر بخشها منتقل شد.
وی با بیان اینکه مساجد مهمترین پایگاه شکل گیری انقلاب اسلامی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی و جامعه مهدوی هستند، خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) مسجد را سنگر میدانستند و در دولت مردمی این جمله امام (ره) را در پیشانی فعالیتهای فرهنگی هنری قرار میدهیم و با استفاده از این ظرفیت بزرگ همه مطالبات انقلاب را اجرایی خواهیم کرد.
اسماعیلی افزود: شبکه گسترده و اصیل فرهنگی مساجد، هیاتها، تکایا و امازادهها در حرکتهای بزرگ تاریخ معاصر ایران تاکنون نقش بسزایی داشتهاند.
وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی امام راحل رادیو، تلویزیون و روزنامه برای بیان نظرات خود در اختیار نداشت، ولی با سازمانی که در شبکه مساجد و تکایا وجود داشت بیانیهها، پیام و نوارهای صوتی او به سرعت تکثیر و اطلاع رسانی میشد.
او اظهار کرد: در برههای توجه به کانون مساجد کمرنگ شد و سعی شد تا از ظرفیت سایر بخشهای دیگر استفاده شود، ولی به هیچ عنوان جایگاه مساجد را پیدا نکرد.
وی با اشاره به اینکه مساجد مهمترین پایگاه شکلگیری، تدوام، تثبیت و رسیدن به جامعه مهدوی است، افزود: امام راحل مساجد را سنگر میدانستند که باید حفظ شود و بر همین اساس در این دولت سعی شده است تا به مساجد توجه ویژهای شود.