- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
ماجرای سقوط سقف هواپیمای ایرانایر چه بود؟
سقوط سقف هواپیمای ایران ایر تیتر ویدئویی بود که در روزهای گذشته در فضای مجازی منتشر شد که به گفته مدیر روابط عمومی این شرکت، به دلیل باز شدن گیره نگهدارنده سقف داخلی هواپیما به دلیل وزش باد شدید و تکانهای هواپیما به این علت در هنگام فرود اتفاق افتاده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایسنا، پرواز تهران-تبریز شرکت هواپیمایی ایران ایر در دو روز گذشته با حادثهای همراه شد که حاشیههایی را در فضای مجازی ایجاد کرد.
در ویدئویی که توسط یکی از مسافران این پرواز ضبط شده بود، بخشی از سقف هواپیما روی سر مسافران افتاد آن هم در شرایطی که گفته شد خلبان این پرواز یک بار نتوانسته بود، در فرودگاه تبریز فرود بیاید و دوباره برای نشستن در باند دیگر دیگر این فرودگاه تلاش کرد.
حسام قربانعلی –مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی ایران ایر اینگونه توضیح داد که پرواز تهران-تبریز در دو روز گذشته به دلیل وزش باد شدید در جهت موافق با فرود موفقی در باند ۳۰ مواجه نشد و نهایتا خلبان سعی کرد این هواپیما را در جهت مخالف وزش باد در باند ۱۲ فرودگاه تبریز به زمین بنشاند.
وی افزود: در این شرایط در زمان تقرب به باند هواپیما با باد بسیار تند دچار تکانهای شدید در هنگام فرود میشود و به همین دلیل گیرههای نگه دارنده سقف داخلی هواپیما باز میشود و بخشی از این سقف داخلی هواپیما روی سر مسافران فرود میآید.
مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی ایران ایر با بیان اینکه هیچ جراحت و آسیبی به مسافران وارد نشده است، گفت: سرعت وزش باد در هنگام فرود هواپیما بیش از ۲۷ کیلومتر بر ساعت بوده است و این باد از نوع برشی و در طبقهبندی مدیوم قرار داشت و همین مساله سبب شد تا چهار گیرنده دکوراسیون داخلی هواپیما باز شود.