- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
افزایش زنکشی در فرانسه؛ ۱۲۲ زن در یک سال به قتل رسیدند
وزرات کشور فرانسه روز جمعه آمار جرم زنکشی در سال ۲۰۲۱ را منتشر کرد. براساس این گزارش، شمار زنانی که توسط همسران و همسران سابقشان به قتل رسیدهاند، ۲۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، براساس دادههای این گزارش که با عنوان «قتلهای خشن در میان زوجها» منتشر شده، در سال ۲۰۲۱ علاوه بر ۱۲۲ زن، ۲۱ مرد هم از سوی همسران و همسران سابقشان کشته شدهاند.
وزارت کشور فرانسه میگوید نتایج این گزارش نشانگر افزایش شمار قتلهای خانوادگی نسبت به دوره پیش از خانهنشینی ناشی از ویروس کرونا و دوره قرنطینه اول است. به این ترتیب در سال گذشته و به صورت میانگین هر دو روز و نیم یک بار، یک قتل خانوادگی در فرانسه ثبت شده است.
همچون سالهای قبل، زنان قربانی اصلی قتلهای خانوادگی هستند. در سال ۲۰۲۰، یکصد و دو و در سال ۲۰۱۹، یکصد و چهل و شش زن در خشونتهای زوجها جان باخته بودند.
پژوهش امسال وزرات کشور فرانسه نشانگر آن است که پروفایل مجرمان نسبت به سالهای قبل تغییری نکرده است: قاتلان عمدا مردان متاهل، با تابعیت فرانسوی، ۳۰ تا ۴۹ ساله و بیکار هستند. مردان بالای ۷۰ سال هم در جایگاه بعدی ردهبندی سنی همسرکشان قرار دارند.
فراتر از مساله قتل، از هر سه زن، یک نفر (۳۲درصد) قربانی خشونت خانگی بوده است. در این گروه، ۶۴ درصد خشونت را گزارش کرده و ۸۴ درصد از زنانی که ساکت نماندهاند، از ضارب یا آزاردهنده خود به پلیس شکایت کرده اند.
همین گزارش نشان میدهد که در یک سوم موارد، مجرم تحت تاثیر الکل، مواد مخدر و داروهای رواندرمانی، مرتکب جرم شده و قوه تشخیص سالمی نداشته است.