- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
معاون اول قوه قضاییه: ایرانیان خارج از کشور بازگردند/ قطعا مشکلاتشان حل میشود
معاون اول قوه قضاییه در همایش روز پاسداشت حقوق عامه بیان کرد: وکیل کلمه مقدسی است و موظف هستیم قداست این کلمه را پاس بداریم، این کلمه بار حقوقی و بار معنوی دارد و در تمام نظامهای قضایی جهان این کلمه مقدس است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه؛ حجتالاسلام والمسلمین محمد مصدق در همایش بزرگداشت سالروز تاسیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان و سالروز تاسیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، اظهار کرد: در طول سنوات تشکیل و فعالیت این مرکز خدمات و اقدامات قابل توجهی برای خدمت به مردم انجام شد.
وی افزود: وکیل کلمه مقدسی است و موظف هستیم قداست این کلمه را پاس بداریم، این کلمه بار حقوقی و بار معنوی دارد و در تمام نظامهای قضایی جهان این کلمه مقدس است.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه در اصل ۳۵ قانون اساسی به حق دسترسی به وکیل اشاره شده است، تصریح کرد: در قانون مصوبه تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۱۳۷۰ به قداست این کلمه اشاره شده است.
وی افزود: قاضی کلمه مقدسی است، قانون گفته است که وکیل در مقام دفاع از این قداست برخوردار است. با رفتار، گفتار و کردار خود باید قداست کلمه وکیل را حفظ کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین مصدق بیان کرد: قاضی و وکیل باید آنطوری در معابر رفتار کنند تا سایرین بدانند که جایگاهشان متفاوت و ارجمند است.
وی افزود: در تمام نظامهای قضایی جهان دو نوع رویکرد نسبت بهوکالت وجود دارد، گفت: سیستمکنترل جرم و سیستم و رویکرد دادرسی و رسیدگی عادلانه این دو نوع رویکرد است. احقاق حق به عنوان کمک به بزهکار و بزه دیده است.
وی با بیان اینکه در کلیه مراحل دادرسی حضور وکیل پیشبینی شده است، گفت: مرحله پلیسی، دادرسی، رسیدگی در دادگاه کیفری یک و دو از جمله این مراحل است.
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به فلسفه وکالت دادگستری، اظهار کرد: وکیل دادگستری با وکیل مدنی متفاوت است. کار نباید صرفا به دفاع از موکل ختم شود، دفاع از حق جامعه و مردم و حقوق عامه باید جزو اولویتهای وکیل دادگستری باشد. مردم از وکیل دادگستری انتظار دارند.
حجتالاسلام و المسلمین مصدق با بیان اینکه امروزه نیازمند وکیل در تراز انقلاب هستیم، تاکید کرد: دفاع همه جانبه از مظلوم و کسی است که حق او ضایع شده باشد، مسئولیتپذیری و ایفای نقش در جامعه باید انجام شود.
وی افزود: کسانی که بخواهند بین مرکزهای وکلا و کانونهای وکلای سراسر کشور تفرقه بیاندازند خائن هستند، هر دو نهاد در حال برآوردن انتظارات مردم هستند.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه کارهای فرهنگی با زور و اجبار انجام نمیشود، اظهار کرد: بسیاری از کسانی که حسابشان درست نیست غافل هستند و وظیفه داریم تا آنها را آگاه کنیم، باید در جامعه حقوقی، مساجد، آموزش و پرورش، دانشگاه و ... اقدامات لازم در این خصوص انجام شود.
وی افزود: ایرانیان خارج از کشور وارد کشور شوند، اگر مشکلی دارند قطعا مشکلاتشان حل خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین مصدق با بیان اینکه امروز جامعه حقوقی کشور در عرصههای مربوط به امنیت ملی وظیفه دارد، با اشاره به موضوع تیک تاک در آمریکا، گفت: زمانی که حرف از امنیت ملی در کشور آمریکا میشود همگی با تمام جناحها در خصوص امنیت ملی حساسیت به خرج میدهند.
وی افزود: باید در خصوص امنیت ملی حساس باشیم و مراقب رفتار و گفتار خود که باعث خدشهدار شدن امنیت ملی میشود، باشیم.