- حیات اقتصاد کشور مرهون تلاش کارآفرینان است
- بیانیه سپاه در رابطه با حمله نظامی به اسرائیل
- فیلم؛ پهپادهای انتحاری ایران در مسیر اسرائیل
- حمله نظامی ایران به اسرائیل آغاز شد
- «گنبد آهنین» اسرائیل چیست و چطور کار میکند؟
- دادگاهی در آرژانتین ایران را مسئول حمله تروریستی آمیا شناخت
- پنتاگون: اسرائیل از حمایت کامل آمریکا در برابر حمله نظامی ایران مطمئن باشد
- حمله نظامی ایران به اسرائیل جمعه انجام میشود
- موتورسیکلت «قرارهای یواشکی» رئیس جمهوری سابق فرانسه حراج میشود
- کارت سوخت ۲۰ میلیونی دروغ است
- جزئیات عفو ۲ هزار و ۱۲۷ محکوم
- ثبت نام خودروهای سایپا بدون قرعه کشی ویژه عید فطر ۱۴۰۳
- عکس؛ صورت کبود شده محمود احمدی نژاد
- بازیگران نمایش «عددهای نشده» معرفی شدند
- اطلاعیه قوه قضاییه در رابطه با بازرسی از رسانه فردای اقتصاد
- دلیل اعتراض کشاورزان اروپایی چیست؟
سوسیس غذایی آماده به سرو است که از چرخکرده انواع گوشت همراه چربیهای حیوانی، ادویه و نمک و حتی گیاهان معطر به دست میآید.
به گزارش اکوپل نیوز؛ پوشش روی سوسیسها از کلاژن و سلولز میباشد. سوسیسها دارای مواد نگهدارنده هستند و میتوان برای مدت طولانی از آن مصرف کرد.
سوسیس از واژه saussich در فرانسوی گرفته شده که معنی آن نمک زده شده است. امروزه این واژه به sausage تغییر پیدا کرده است، زیرا طرز تهیه آن نیز تغییر کرده و از مدلهای مختلفی برای تهیه آن استفاده میشود.
۴۰ تا ۹۰ درصد گوشت چرخکرده ماده اصلی تشکیل دهنده این فراورده میباشد. از انواع گوشتها برای تهیه سوسیس استفاده میشود. انواع گوشتهای خوک، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون میتوانند در تهیه آن استفاده شوند.
در ویدیویی که مشاهده میکنید نحوه تولید سوسیس در یک کارخانه در کشور کره جنوبی نمایش داده میشود.