- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
«رسول منتجبنیا» بار دیگر دبیر کل حزب جمهوریت ایران اسلامی شد
اعضای منتخب شورای مرکزی حزب جمهوریت ایران اسلامی، به اتفاق آرا بار دیگر حجتالاسلام رسول منتجبنیا را به دبیرکلی حزب انتخاب کردند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، نخستین نشست دومین شورای مرکزی حزب جمهوریت ایران اسلامی چهارم آبان ماه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد؛ در این نشست چهار ساعته اعضای منتخب شورا پس از معرفی کوتاه خود به یکدیگر، به اتفاق آرا حجتالاسلام رسول منتجبنیا بار دیگر به دبیرکلی حزب انتخاب و مسئولان قبلی واحدهای حزب را در سمت خود ابقا کردند.
در ادامه جلسه، حضار به بحث و تبادل نظر پیرامون وقایع روز کشور پرداختند و بر پیگیری مطالبات معترضان در کشور و رساندن صدای مردم به گوش مسئولان نظام از طریق تشکیل کارگروهی تأکید کردند. پرویز سارانی عضو شورای مرکزی حزب جمهوریت و رئیس این حزب در استان سیستان و بلوچستان نیز تاکید کرد که مردم سیستان و بلوچستان و کردستان یکپارچه دل در گرو ایران دارند.
رسول منتجب نیا نیز در بیاناتی با قدردانی از سراسر اعضای حزب که با وجود شرایط خاص کشور، به برگزاری مجمع حزب کمک کردند، برقراری نظام حزبی و احزاب قدرتمند را راه علمی و عملی ایمنی و رسیدن مردم به خواستههای مشروع و بر حق خود دانست.
وی اظهار داشت: فعالیت حزبی را نباید منحصر به فصول خاصی کرد و یک حزب قدرتمند باید بتواند با رفت و آمد دولتها، اهداف و اصالت مردمی خود را حفظ کند؛ چرا که در حزب دیگر «من» مطرح نیست و «من»ها تبدیل به «ما» میشوند و یک وحدتی در عین تکثر شکل میگیرد تا خطا و خطرات را به حداقل برساند.