- سلسله جلسات تربیت مربی نوجوانان برگزار شد
- نرخ سود بانکی افزایش یافت
- دستور وزیر ارشاد برای پیگیری قضایی توهین «علیاکبر رائفیپور» به هنرمندان موسیقی
- «عبدالمجید مرادزهی» مشاور مولوی عبدالحمید بازداشت شد
- آتش زدن امام جماعت روستای کلاته سنندج با بنزین
- «مسعود کیمیایی» ممنوع الخروج شد
- اتصال سامانههای بانکی ایران و روسیه برای دور زدن سوییفت
- «مهاجم انتحاری» در پاکستان ۵۰ نفر را کشت
- آلمان جتهای جنگنده خود را به اوکراین نخواهد فرستاد
- بیانیه وزارت دفاع درباره حمله پهپادی به یک مرکز نظامی در اصفهان
- انفجار مهیب در یک مرکز نظامی اصفهان + فیلم
- زلزله خوی؛ ۳ کشته و ۴۴۷ مصدوم
- حمله تروریستی به کلانتری جوانرود تکذیب شد
- مدیریت بحران آذربایجان غربی: مصدومان زلزله خوی زیاد است
- متن نامه رئیس صدا و سیما به رییس جمهور منتشر شد
- زلزله ۵.۹ ریشتری آذربایجان غربی را لرزاند + عکس
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به اینکه از هفته جاری، توزیع بنزین سوپر در کشور، دوباره آغاز شده است، گفت: هماکنون هیچ بنزینی با اکتان کمتر از ۸۷ در کشور توزیع نمیشود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شانا، جلیل سالاری در جمع خبرنگاران در حاشیه آئین عملیاتی شدن تفاهمنامه سهجانبه نوسازی و تقویت ناوگان حملونقل فرآوردههای نفتی برای تأمین ۵۰۰ دستگاه کامیون سوخترسان که روز چهارشنبه (۳۰ آذرماه) در شهرک صنعتی اشتهارد برگزار شد، گفت: کیفیت بنزین توزیعی در کشور کاهش نداشته است و با پایان عملیات تعمیرات اساسی در پالایشگاه شازند، تولید بنزین سوپر در کشور ازسرگرفته شد.
وی با تاکید بر اینکه دلیل آلودگی هوا، کیفیت بنزین نیست و بنزین توزیعی در کشور کیفیت مطلوبی دارد، گفت: بنزین یورو و معمولی توزیعی در جایگاههای عرضه سوخت، دارای استانداردهای محیط زیست و سازمان ملی استاندارد است. عدد اکتان بنزین معمولی در کشور هماکنون ۸۷ و بنزین یورو نیز اکتان ۹۲ دارد، هیچ بنزینی در کشور با عدد اکتان کمتر از ۸۷ توزیع نمیشود.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با اشاره به اینکه تولید و مصرف بنزین هماکنون ناترازی ندارد، افزود: بخشی از مصرف در حوزه قاچاق اتفاق میافتد که لازم است برای جلوگیری از آن اقدامهایی انجام شود.
سالاری مقدار قاچاق بنزین کشور را روزانه ۵ میلیون لیتر و مقدار قاچاق گازوئیل را روزانه حدود ۷ میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: بخشی از این قاچاق از طریق مهاجرت کارتهای هوشمند سوخت انجام میشود که با طرحهای مختلف اجرایی تلاش میکنیم آن را رصد کرده و از وقوع آن جلوگیری کنیم.
وی همچنین به موضوع مصرف بالای سوخت خودروها در کشور اشاره کرد و گفت: در کشور ما به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش، ۱۰ لیتر بنزین به مصرف میرسد، در حالی که این عدد در دنیا چهار لیتر است.
وی تولید بنزین در مجتمعهای پتروشیمی را تکذیب کرد و گفت: آلودگی هوا به علت تراکم کلانشهرها، مصرف بالای بنزین و گاز است و به هیچ وجه برای تامین بنزین مورد نیاز کشور، کیفیت آن کاهش نیافته است.
وی همچنین از افزایش ۱۸ تا ۲۰ درصدی مصرف سوخت مایع در نیروگاهها در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: مقدار گاز تحویلی به نیروگاهها برابر با پارسال بوده است، اما مقدار سوخت مایع تحویلی به نیروگاهها حدود ۱۸ تا ۲۰ درصد افزایش یافته است. هماکنون در حوزه مصرف گاز در کشور ناترازی داریم و لازم است که به بهینهسازی مصرف در نیروگاهها و صنایع توجهی ویژه شود.