کد خبر: ۱۰۴۰۹
۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۵
وزیر بهداشت گفت که موج هشتم ویروس کرونا باعث افزایش مراجعه به مراکز درمانی شده است و مهمترین مسأله برای پیشگیری از ابتلا به کرونا تزریق واکسن است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متوسط زمان حاضر شدن اورژانس در صحنه حوادث به ویژه در تصادفات جاده‌ای حدود ۱۴ دقیقه، در شهر‌های کوچک ۸ دقیقه و در شهر‌های بزرگ ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است.

به گزارش اکوپل نیوز به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین‌اللهی روز شنبه در بازدید از مرکز کنترل عملیات اورژانس کشور و در نشست با رئیس، معاونان و مدیران سازمان اورژانس کل کشور، از آن دسته از هموطنانی که از مدت تزریق آخرین واکسن آن‌ها ۶ ماه می‌گذرد، خواست که برای تزریق مجدد به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

وی تاکید کرد: لازم است آن دسته از هموطنانی که بیماری‌های زمینه ای، قلبی و دیابت وکهولت سن دارند حتما برای تزریق واکسن اقدام کنند.

وزیر بهداشت: شاهد موج هشتم ویروس کرونا در کشور هستیم

عین‌اللهی از مردم خواست در دید و بازدید‌های نوروزی حتما از ماسک استفاده کرده و اگر دارای علائم سرما خوردگی هستند؛ از تردد در اجتماع خودداری کنند.

افزایش ۵۸ درصدی ماموریت‌های اورژانس در سال جدید

وزیر بهداشت در ادامه این نشست با تبریک سال نو و قدردانی از زحمات شبانه روزی کارکنان اورژانس اظهار داشت: نیرو‌های خدوم اورژانس در سراسر کشور، بی ادعا مشغول خدمت رسانی به مردم شریف کشورمان و مصداق واقعی مدافعان گمنام سلامتند.

وی از رسانه‌های جمعی و خبری خواست تا خدمات اورژانس را به نحو شایسته‌ای پوشش دهند؛ چرا که کارکنان خدوم اورژانس، شبانه‌روز و در حوادث مختلف همواره پای کار مردم بوده و هستند.

عین‌اللهی ابراز امیدواری کرد که در آینده شاهد به تصویر کشیده شدن زحمات بی‌وقفه کارکنان خدوم اورژانس در رسانه ها، سینما‌ها و سریال‌های تلویزیونی باشیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متوسط زمان حاضر شدن اورژانس در صحنه حوادث به ویژه در تصادفات جاده‌ای حدود ۱۴ دقیقه، در شهر‌های کوچک ۸ دقیقه و در شهر‌های بزرگ ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است.

وی با بیان اینکه ماموریت‌های اورژانسی از آغاز سال جدید تاکنون ۵۸ درصد افزایش یافته است، علت این افزایش را بیشتر شدن تردد‌های جاده‌ای و مسافرت‌ها برشمرد و توضیح داد: در ایام نوروز حدود ۴۴ هزار و ۴۰۰ درمان در محل انجام شده و ۵ هزار و ۶۷۱ اعزام به مراکز درمانی صورت گرفته که حدود ۷۶ اعزام با پرواز هوایی بوده است.

رشد ۵۹ درصدی مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی

به گفته وزیر بهداشت از آغاز سال جدید تاکنون مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی رشد ۵۹ درصدی داشته و حدود ۲۷ هزار پزشک متخصص و ۴ هزار و ۵۰۰ پزشک فوق تخصص در این ایام مشغول به فعالیتند که این آمار، فقط مربوط به ۶۶۴ بیمارستان دانشگاهی است و حال آن که مجموعا هزار و ۶۶ بیمارستان در ایام نوروز و تعطیلات آماده خدمات رسانی بهداشتی و درمانی به مردم هستند.

وی در ادامه اظهار داشت: از آغاز سال نو تاکنون مردم عزیز کشورمان در سراسر کشور بیش از ۵۶۰ هزار تماس با سامانه ۱۱۵ داشتند که نیرو‌های خستگی ناپذیر اورژانس، پاسخگوی تماس‌های ایشان بودند و راهنمایی‌های لازم را صورت دادند و در صورت لزوم نیز آمبولانس و تکنیسین به محل اعزام شده است.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: در ایام نوروز بیش از ۱۴۴ هزار و ۸۶۱ ماموریت از سوی اورژانس انجام شده که از این تعداد ماموریت ترافیکی با حدود ۲۷ هزار و ۴۶۴ مورد ۱۹ درصد رشد داشته است.

بیش از ۷۸ هزار پایش مسافر در مرز‌ها

وزیر بهداشت با اشاره به مسائل و مشکلات بهداشتی برخی صنوف در ایام نوروز، گفت: همکاران ما مراقبت‌ها و بررسی‌های خود را در تعطیلات نوروز افزایش دادند تا مردم ما دچار مشکلات بهداشتی نشوند؛ به طوری که بیش از ۷۸ هزار و ۶۴۷ مسافر در پایانه‌های مرزی مورد مراقبت‌های بهداشتی قرار گرفتند و ۴۳ هزار و ۵۴۶ آزمایش در حوزه واگیر از این مسافران انجام گرفته است.

عین‌اللهی افزود: همکاران ما در ایام تعطیلات نوروزی ۳۷۳ هزار و ۹۷۰ بازرسی از اماکن اقامتی، هتل‌ها و رستوران‌ها داشتند که در طی این بازرسی ها، متاسفانه ۸ هزار و ۹۹ متخلف به مراجع مربوطه معرفی و هزار و ۴۹۶ پلمپ صورت گرفته است و ۳۶۱ هزار و ۵۵۵ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی فاسد معدوم شده اند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که انتقال خون و بانک خون در تعطیلات نوروز مثل دیگر روز‌های سال فعالند، گفت: حدود ۵۷ هزار و ۲۵۲ واحد خون بین مراکز درمانی توزیع شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه در این ایام ۷۶ ماموریت اورژانس هوایی در کشور انجام شده است، اظهار کرد: در این ماموریت‌ها بیماران بدحال با بالگرد به مراکز درمانی منتقل شده ند.

به گفته وزیر بهداشت، ۷۱۳ نفر در این ایام دچار ایست قلبی شدند که ۶۴۶ نفر از این بیماران در مراکز درمانی احیا شدند و ۶۷ نفر را هم تکنیسین‌های اورژانس در همان محل احیا کردند.

دکتر عین‌اللهی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون مراجعه به اورژانس مراکز درمانی ۵۸ درصد و اعمال جراحی اورژانسی ۸ درصد افزایش داشته است گفت: بیماران گوارشی ۴۲ درصد، بیماران قلبی ۲۶ درصد و مصدومان ترومایی ۱۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و اقدامات درمانی لازم برای آن‌ها انجام شده است.

به گفته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه بهداشت محیط نیز اقدامات لازم در خصوص کلرسنجی و بهداشت آب آشامیدنی صورت گرفته که از همین حیث حدود ۱۵۲ هزار و ۵۹۰ مورد بررسی سلامت آب از سوی تیم سلامت بهداشت محیط انجام شده است.

وی با اشاره به وقوع حوادث مختلف از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون گفت: ۷ زمین لرزه در کشور در ۸ روز گذشته به وقوع پیوسته است. شاهد ریزش سنگ از کوه در جاده‌های استان مازندران بودیم که به ۱۳ نفر آسیب وارد کرد و در سه استان کشور شاهد وقوع رعد و برق بودیم که به ۷ نفر آسیب رسید.

عین‌اللهی از توجه ویژه مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی نسبت به حوزه سلامت قدردانی کرد و گفت: قدردانی رهبر معظم انقلاب از نیروها، دانشمندان و کادر بهداشت و درمان، لوح افتخاری بر ضمیر آحاد جامعه سلامت و مایه قوت قلب و دلگرمی آنهاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر