- موشک هایپرسونیک چیست؟
- موشک هایپرسونیک فتاح رونمایی شد
- استقلال از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد
- آیتالله خامنهای: دشمن از هم اکنون توپخانه خود را برای تخریب انتخابات فعال کرده است
- عکس؛ حضور محمود احمدینژاد در مراسم سخنرانی رهبر انقلاب در حرم امام
- ساعت آغاز به کار ادارات ۶ صبح است/ شناوری زمان شروع به کار در تهران لغو شد
- غرق شدن «اسرارآمیز» یک مامور موساد در ایتالیا
- ورزش منظم رابطه جنسی را بهتر میکند
- آزادی ۲ تبعه ایرانی و یک تبعه دانمارکی
- ایلان ماسک مجددا ثروتمندترین فرد جهان شد
- زهرا جلیلیان پیش از مرگ: به کشفی رسیدم که جایزه نوبل فیزیک را میگیرد
- شادی مردم تهران از قهرمانی پرسپولیس
- شادی اهالی نارمک تهران از قهرمانی پرسپولیس
- گلهای بازی دربی ۱۰۱
- برگزاری دورههای آموزشی فدراسیون بدنسازی ممنوع شد
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: بعد از واگذاری تعیین قیمت به اتحادیه، قیمتها تا ۸۵ هزار تومان نیز افزایش داشت که پس از آن با ابزار نظارتی به این موضوع ورود پیدا کردیم.
به گزارش اکوپل نیوز؛ سید محمد آقامیری اظهار کرد: اینکه دولت جایگزین بخش خصوصی شود را قبول ندارم و در همین راستا صفر تا ۱۰۰ تامین و تنظیم بازار مرغ و تخممرغ را به اتحادیه مربوطه واگذار کردیم.
وی افزود: در بحث تعیین قیمت مرغ دخالتی نکردیم. اتحادیه قیمتها را اعلام کرد و این قیمت نیز منطقی بود، زیرا در سال گذشته قیمت همین مرغ ۴۴ هزار تومان تعیین شده بود و بر همین اساس در همین مدت نیز ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن مرغ تولید شده بود.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در دورهای انجمنها تصمیم گرفتند، جوجه تولید شود، زیرا قیمت جوجه پایین بود و این موضوع خللی در بازار ایجاد کرد و مقدار تولید مرغ به نصف ظرفیت تولید کاهش پیدا کرد.
وی اضافه کرد: به دو شرط تعیین قیمت را به اتحادیه واگذار کردیم. اول اینکه این عدد باید تا تاریخ ۳۱ فروردین سال ۱۴۰۳ ثابت باشد و دوما اینکه در صورت تغییر قیمت نهادهها مگر افزایش بالای ۷ درصد، این قیمت ثابت بماند.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: بعد از واگذاری تعیین قیمت به اتحادیه، قیمتها تا ۸۵ هزار تومان نیز افزایش داشت که پس از آن با ابزار نظارتی به این موضوع ورود پیدا کردیم. با انجمن جوجه یکروزه به توافق رسیدیم و قیمت را ۱۵ هزار و ۹۰۰ تا ۱۶ هزار و ۹۰۰ اعلام کردند، اما قیمت جوجه از فردای آن روز تا ۳۲ هزار تومان افزایش پیدا کرد.
آقامیری ادامه داد: پس از تخلف چند کارخانه جوجهکشی اعلام کردیم که اگر گرانفروشی انجام شد، شرکت متخلف به اندازه ظرفیت تولید جریمه شود. بر همین اساس یکی از این شرکتها ۳۲۴ میلیارد تومان جریمه شد و این راه ادامه دارد.
وی عنوان کرد: حدود دو هفته در کشور کمبود مرغ داشتیم که در حال حاضر این مشکل برطرف شده و کمبود مرغ نداریم. سوال من از مرغداران، کشتارکن و کشتارگاهها این است که چه اتفاقی در این مدت کوتاه افتاده که قیمت مرغ ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش داشت؟ این درحالی است که قیمت نهاده سقوط کرده و دستمزدها نیز نهایتا ۲۷ درصد افزایش پیدا کرده است.
سرپرست وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه صادرات دام زنده ممنوع است، عنوان کرد: تا زمانی که بازار داخلی ثبات پیدا نکند، تحت هیچ شرایطی صادرات دام زنده نخواهیم داشت. اگر هر استانی مدعی شد که مازاد دام دارد، خریدار آن شرکت پشتیبانی امور دام است.