- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اموال خود را به تحریم کنندگان میبخشیم
- تاکید معاون وزیر صمت بر افزایش همکاریها با مجمع کارآفرینان ایران
- امیر تتلو بازداشت شد
- آلت تناسلی اسکیباز سوئدی در سرمای مسابقه یخ زد
- «شاهرخ شاهید» خواننده درگذشت
- فیلم؛ برادران احمدی سخا چگونه به شهادت رسیدند؟
- فیلم؛ ترورهای کور؛ قتل و ترور مردم بیگناه در خواروبار فروشی!
- دریافت سود سهام عدالت از شرکتها تا ۳ روز دیگر
- واکنش سخنگوی دولت به اطلاعیه قوه قضائیه درباره لایحه عفاف و حجاب
- آمار وحشتناک از خشونت جنسی در فرانسه
- بزرگترین رآکتور همجوشی هستهای جهان در ژاپن راهاندازی شد
- چرا پنجره هواپیماها بیضی شکل است؟
- توماج صالحی بازداشت شد
- اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضاییه در رابطه با اظهارات سخنگوی دولت در مورد لایحه عفاف و حجاب
- هنری کیسینجر درگذشت
- آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده شهرداری لواسان برگزار شد
سوسیس غذایی آماده به سرو است که از چرخکرده انواع گوشت همراه چربیهای حیوانی، ادویه و نمک و حتی گیاهان معطر به دست میآید.
به گزارش اکوپل نیوز؛ پوشش روی سوسیسها از کلاژن و سلولز میباشد. سوسیسها دارای مواد نگهدارنده هستند و میتوان برای مدت طولانی از آن مصرف کرد.
سوسیس از واژه saussich در فرانسوی گرفته شده که معنی آن نمک زده شده است. امروزه این واژه به sausage تغییر پیدا کرده است، زیرا طرز تهیه آن نیز تغییر کرده و از مدلهای مختلفی برای تهیه آن استفاده میشود.
۴۰ تا ۹۰ درصد گوشت چرخکرده ماده اصلی تشکیل دهنده این فراورده میباشد. از انواع گوشتها برای تهیه سوسیس استفاده میشود. انواع گوشتهای خوک، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون میتوانند در تهیه آن استفاده شوند.
در ویدیویی که مشاهده میکنید نحوه تولید سوسیس در یک کارخانه در کشور کره جنوبی نمایش داده میشود.