- وزیر کشور: ۵ میلیون مهاجر افغانستانی داریم/حمله به زیرساختهای موشکی صحت ندارد
- آتش سوزی در انبار سازمان هواپیمایی کشوری مستقر در محوطه شرکت فرودگاهها
- چطور نه بگوییم و قدرت نه نگفتن داشته باشیم؟
- خواص آب نارنج چیست؟
- اجاره آدمکشهای ۲ میلیاردی برای قتل یک رئیس بانک در تهران
- انفجار در خرم آباد صحت ندارد
- باشگاه پرسپولیس: انتشار ویدیویی از فردی با لباس نظامی، نمایشی بیش نیست + فیلم
- گوشت قرمز طی یک سال ۳۸ درصد گران شد
- اپلیکیشن ۷۸۰ هک شد
- مهدی طارمی در پورتو ماندنی شد!
- قرعهکشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا؛ میلان، پاریسنژرمن، دورتموند و نیوکاسل در گروه مرگ
- آیا نوشیدن الکل باعث میشود دیگران در نگاه ما «جذابتر» به نظر برسند؟
- وزارت بهداشت آمریکا خواستار تسهیل قوانین فدرال مصرف ماریجوآنا شد
- سخنگوی قوه قضاییه: کیفرخواست در خصوص عملکرد مدیران سازمان بورس صادر شد
- کشف اختلاس ۲۹ هزار میلیارد ریالی در یکی از بانکهای دولتی تهران
- ابراهیم رئیسی: آمدهایم که مشکل مردم را به گردن گرفته و حل کنیم/میز مذاکره را ترک نکردیم
سوسیس غذایی آماده به سرو است که از چرخکرده انواع گوشت همراه چربیهای حیوانی، ادویه و نمک و حتی گیاهان معطر به دست میآید.
به گزارش اکوپل نیوز؛ پوشش روی سوسیسها از کلاژن و سلولز میباشد. سوسیسها دارای مواد نگهدارنده هستند و میتوان برای مدت طولانی از آن مصرف کرد.
سوسیس از واژه saussich در فرانسوی گرفته شده که معنی آن نمک زده شده است. امروزه این واژه به sausage تغییر پیدا کرده است، زیرا طرز تهیه آن نیز تغییر کرده و از مدلهای مختلفی برای تهیه آن استفاده میشود.
۴۰ تا ۹۰ درصد گوشت چرخکرده ماده اصلی تشکیل دهنده این فراورده میباشد. از انواع گوشتها برای تهیه سوسیس استفاده میشود. انواع گوشتهای خوک، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون میتوانند در تهیه آن استفاده شوند.
در ویدیویی که مشاهده میکنید نحوه تولید سوسیس در یک کارخانه در کشور کره جنوبی نمایش داده میشود.