کد خبر: ۱۰۶۳۳
۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵
سوسیس از واژه saussich در فرانسوی گرفته شده که معنی آن نمک زده شده است. امروزه این واژه به sausage تغییر پیدا کرده است.

سوسیس غذایی آماده به سرو است که از چرخ‌کرده انواع گوشت همراه چربی‌های حیوانی، ادویه و نمک و حتی گیاهان معطر به دست می‌آید.

به گزارش اکوپل نیوز؛ پوشش روی سوسیس‌ها از کلاژن و سلولز می‌باشد. سوسیس‌ها دارای مواد نگهدارنده هستند و می‌توان برای مدت طولانی از آن مصرف کرد.

تعداد بازدید : 15

سوسیس از واژه saussich در فرانسوی گرفته شده که معنی آن نمک زده شده است. امروزه این واژه به sausage تغییر پیدا کرده است، زیرا طرز تهیه آن نیز تغییر کرده و از مدل‌های مختلفی برای تهیه آن استفاده می‌شود.

۴۰ تا ۹۰ درصد گوشت چرخ‌کرده ماده اصلی تشکیل دهنده این فراورده می‌باشد. از انواع گوشت‌ها برای تهیه سوسیس استفاده می‌شود. انواع گوشت‌های خوک، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون می‌توانند در تهیه آن استفاده شوند.

در ویدیویی که مشاهده می‌کنید نحوه تولید سوسیس در یک کارخانه در کشور کره جنوبی نمایش داده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر