- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
۲ پیشنهاد آژانس امنیت ملی آمریکا برای جلوگیری از هک شدن موبایل
اغلب همیشه در دسترس هستند، به ندرت خاموش میشوند و همیشه مملو از دادههای حساس و اطلاعات شخصی هستند؛ همین ویژگیها تلفنهای همراه را به اهداف اصلی هکرها بدل کرده است. اما سادهترین راه برای ناکام گذاشتن آنها چیست؟
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، هکرها در نفوذ به تلفنهای همراه به دنبال سرقت پیامها و اطلاعات متنی و عکسها هستند. همچنین مکان کاربران را ردیابی میکنند و حتی مخفیانه دوربین فیلمبرداری و میکرفون گوشیها را روشن میکنند.
تعداد افرادی که هر ساله تلفنهای همراه آنها هک میشود قابل تشخیص نیست، اما شواهد نشان میدهد که تعداد آنها قابل توجه است.
چنان که افزون بر هکرهای فردی و خصوصی که به دنبال سرقت اطلاعات و اخاذی اینترنتی هستند، اخیرا دولتهایی از سراسر جهان با اتهاماتی شوکهکننده مبنی بر استفاده آنها از بدافزار ساخت شرکتی اسرائیلی (پگاسوس) برای جاسوسی از تلفنهای کنشگران سیاسی و حقوق بشر، روزنامهنگاران و مدیران شرکتها مواجه شدهاند.
آژانس امنیت ملی آمریکا سال گذشته یک راهنمای ساده با عنوان «بهترین روش» برای حفظ امنیت گوشیهای تلفن همراه منتشر کرد که در آن توصیه میشود برای جلوگیری از موفقیت هکرها هر هفته گوشی تلفن همراه خود یک بار خاموش و روشن کنید.
خاموش و روشن کردن منظم گوشیهای تلفن همراه میتواند کار بسیاری از هکرها را که با نصب بدافزارها در حال پیدا کردن راه برای نفوذ بیشتر در طعمه خود هستند را ناکام گذاشته و یا دشوار کند؛ چرا که به طور معمول، هنگامی که هکرها به یک تلفن همراه دسترسی پیدا میکنند، با نصب بدافزار در سیستم فایل ریشه رایانه، با صرف زمان به دنبال راههایی برای ماندگاری طولانی مدت در سیستم هستند.
البته اگر هکرها برای نفوذ به یک گوشی تلفن همراه کاملا مصمم باشند، پس از هر بار خاموش و روشن شدن آن بار دیگر برای نصب بدافزاری با سرعت عمل بیشتر تلاش خواهند کرد.
بر همین اساس، آژانس امنیت ملی آمریکا در دستورالعمل خود تصریح کرده که خاموش و روشن کردن گوشی راه حل قطعی برای مقابله با هکرهها نیست و روش موازی دیگری که باید مورد استفاده کاربران قرار بگیرد این است که گوشی خود را مدام با خود حمل نکنند تا در صورت روشن شدن میکروفون یا دوربین آن، هکرها دستاورد زیادی کسب نکنند.