- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
بازگشایی سفارت ایران در دمشق در دستور کار وزارت خارجه است
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه در دستور کار ما قرار دارد و هر زمان که شرایط لازم برای آن فراهم شود، این اقدام انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، اسماعیل بقایی صبح امروز دوشنبه ۲۷ آذر در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران اظهارداشت: این هفته اجلاس هشت کشور عضو سازمان همکاریهای اقتصادی دی ۸ در مصر را در سطح وزیران امور خارجه و پس از آن نشست سران دی هشت را با حضور رئیس جمهور داریم.
وی اظهار داشت: بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه در دستور کار ما قرار دارد و هر زمان که شرایط لازم برای آن فراهم شود، این اقدام انجام خواهد شد.
همه کشورها موظف هستند در راستای صیانت از هنجارهای بینالمللی، به تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه واکنش نشان دهند.
بقایی افزود: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در سوریه موضوع تازهای نیست و ما بهعنوان کشوری مسئول در منطقه غرب آسیا، به حفظ صلح و ثبات در منطقه متعهد هستیم. این تعهد، یک اصل بینالمللی محسوب میشود که مبنای روابط بینالملل در هشت دهه گذشته بوده است. همه کشورها موظف هستند در راستای صیانت از هنجارهای بینالمللی، نسبت به این تجاوزات واکنش نشان داده و برای توقف این اقدامات تلاش کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: غیرطبیعی نیست که کشورها روایتهای خود را از تحولات و وقایع داشته باشند. آنچه روشن است، این است که چه در نشست آستانه در دوحه و چه در نشست کشورهای ۵+۳، آنچه مورد تأکید همگان بود، ضرورت توقف درگیریها و گفتوگوی میان معارضان و دولت سوریه بهمنظور حفظ تمامیت ارضی این کشور بود.
موافقتنامه ۲۵ ساله میان ایران و چین نشاندهنده عمق روابط و همکاریهای گسترده دو طرف است
وی اظهار داشت: تلاش کشورها در دوحه بر این بود که از بروز چنین وضعیتی جلوگیری کنند و بهطور کلی باید گفت که حضور ما در سوریه بهصورت مستشاری بوده است و هیچگاه به دنبال سیطرهجویی نبودهایم. بلکه هدف ما تأمین امنیت این کشور و مردم آن در برابر تروریسم تکفیری بوده و با این هدف و به دعوت دولت سوریه در آنجا حضور داشتهایم. همچنین تا آخرین لحظات، کمک به حفظ تمامیت ارضی سوریه برای ما اهمیت داشته است.
بقایی در ادامه افزود: هرگز چنین اجماع بینالمللی در سطح نهادها، مجامع بینالمللی و دولتها در خصوص وجود تهدیدی مشترک علیه هنجارهای بینالمللی وجود نداشته است. بیکیفر ماندن رژیم صهیونیستی در هشت دهه اخیر، عامل اصلی تداوم جنایات این رژیم است. رژیم صهیونیستی تنها رژیمی است که تحت تعقیب دیوان بینالمللی کیفری قرار دارد و همگان بر این باورند که باید جنایت تجاوز و جنایت نسلکشی نیز به فهرست جنایات این رژیم افزوده شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل از عبارت "نسلکشی" در غزه استفاده کرده است. نزدیک به ۱۰۰ درصد تسلیحات رژیم صهیونیستی از سوی آمریکا و آلمان تأمین میشود و این کشورها نیز شریک جنایات رژیم صهیونیستی به شمار میآیند. سریعترین راه برای توقف این جنایات، قطع ارسال تسلیحات به این رژیم است.
وی تصریح کرد: روابط بین ایران و چین روابطی مستمر و رو به رشد است. در تمامی عرصههای سیاسی، تجاری و فرهنگی روابط بسیار خوبی میان دو کشور برقرار است. موافقتنامه ۲۵ ساله نیز نشاندهنده عمق روابط و همکاریهای گسترده دو طرف است.
اتحادیه اروپا در جایگاه خودش در منطقه غرب آسیا و اینکه چه عملکردی در بحرانهای منطقه و از جمله در سوریه داشتند بازنگری کند
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سؤال خبرنگار سیاست خارجی ایرنا در خصوص موضع اخیر مسئول اتحادیه اروپا در خصوص آینده ایران و روسیه در دوران جدید سوریه، اظهارداشت: دوران اینکه یک قدرت خارجی برای منطقه دیگری تعیین تکلیف کند گذشته است و باید اتحادیه اروپا در جایگاه خودش در منطقه غرب آسیا و اینکه چه عملکردی در بحرانهای منطقه و از جمله در سوریه داشتند بازنگری کند. ما شاهد بودیم که تعداد زیادی از تروریستهای تکفیری از کشورهای اروپایی به منطقه ما سرازیر شده و تهدیدی علیه سوریه و منطقه بودند و الان هم حاضر به پذیرش آن افراد به کشور خود نیستند.
وی افزود: بهتر است این کشورها به جای تعیین تکلیف برای دیگران در عملکردهای خود در منطقه بازنگری کنند.
بقایی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایرنا در خصوص تصحیح موضع گیری آلمان در خصوص جزایر سه گانه ایرانی در خلیج فارس گفت: از این موضع استقبال میکنیم و انتظار داریم دیگر کشورهای اروپایی که آن بیانیه در خصوص جزایر سه گانه به آنها منتسب است مواضع خود را تصحیح کنند.
این خبر تکمیل میشود...