- جی دی ونس، معاون ترامپ کیست؟
- کامالا هریس پیروزی ترامپ را تبریک گفت
- چه زمانی باید عذرخواهی کنیم؟
- خیانت زنان و مردان چگونه اتفاق میافتد؟
- رفتار اجتماعی حیوانات با بالا رفتن سن کمتر میشود
- ایران نفت خام را با تخفیف کمتری به چین میفروشد
- افزایش ۸ میلیون لیتری تولید روزانه بنزین ایران
- کتاب فروشی مجتبی جباری پلمب شد
- دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شد
- سهم اینفلوئنسرها از دنیای تبلیغات و سیاست
- چرا ممکن است اعلام نتایج انتخابات آمریکا روزها طول بکشد؟
- دو ماهواره ایرانی «کوثر» و «هدهد» به فضا پرتاب شدند + فیلم
- عباس عراقچی: ما برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارزشی قائل نیستیم
- ۴ رأی هیات منصفه دادگاه مطبوعات اعلام شد
- وزیر اقتصاد: اقدامات ضروری برای تعلیق اقدام تقابلی FATF را انجام میدهیم
طبق نظرسنجی ماهانه رویترز، تولید نفت اوپک در ژوییه افزایش یافت و به بالاترین میزان از آوریل سال ۲۰۲۰ تاکنون رسید.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایسنا، نظرسنجی رویترز نشان داد اوپک در ژوییه ۲۶.۷۲ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد که ۶۱۰ هزار بشکه در روز از برآورد بازبینی شده برای ژوئن بالاتر بوده است. تولید نفت این گروه از ژوئن سال ۲۰۲۰ به جز فوریه هر ماه افزایش داشته است.
گروه اوپک پلاس که شامل اوپک و متحدانش از جمله روسیه است، در واکنش به بهبود تقاضا، سرگرم تسهیل محدودیت عرضهای است که در آوریل سال ۲۰۲۰ با آن موافقت کرده بود. صعود قیمتهای نفت به بالاترین رکورد دو سال و نیم اخیر باعث شد اوپک پلاس ماه جاری با افزایش بیشتر تولید از اوت موافقت کند.
کارستن فریچ، تحلیلگر کومرس بانک اظهار کرد: اکثر پیش بینی کنندگان همچنان رشد قوی تقاضا در نیمه دوم سال را پیش بینی میکنند. راحت است باور کنیم که بازار نفت باید یاد بگیرد با ویروس زندگی کند.
تحت توافق اوپک پلاس، تولید اوپک در ژوییه نسبت به ژوئن ۳۶۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت در حالی که عربستان سعودی در گام نهایی خاتمه کاهش تولید داوطلبانه یک میلیون بشکه در روز که در ماههای فوریه، مارس و آوریل اجرا داده بود، ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولیدش اضافه کرد.
طبق نظرسنجی رویترز، افزایش تولید ماهانه اوپک اندکی کمتر از حد انتظار بود. پایبندی اعضا به توافق محدودیت عرضه کاهش یافت، اما این گروه همچنان کمتر از سقف توافق شده نفت تولید میکند.
نرخ پایبندی اوپک در ژوییه به ۱۱۵ درصد رسید که در مقایسه با ۱۱۸ درصد در ژوئن کاهش داشت.
عربستان سعودی در ژوییه بزرگترین افزایش تولید را در میان اعضای اوپک داشت و تولیدش ۴۶۰ هزار بشکه در روز بالاتر رفت.
دومین افزایش بزرگ تولید در اوپک مربوط به امارات متحده عربی بود که ۴۰ هزار بشکه در روز به تولیدش اضافه کرد.
کویت و نیجریه هر یک ۳۰ هزار بشکه در روز به تولیدشان اضافه کردند در حالی که تولید عراق که دومین تولیدکننده بزرگ اوپک است، ۲۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت.
ایران از سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ صادراتش را با وجود تحریمهای آمریکا افزایش داده، اما در ژوییه تولیدش را افزایش بیشتری نداد. ایران به دلیل تحریمهای آمریکا، از مشارکت در محدودیت عرضه اوپک معاف است.
یک مقام آمریکایی هفته گذشته اعلام کرد آمریکا در حال بررسی مقابله با فروش نفت ایران به چین است. مذاکرات برای احیای توافق هستهای ۲۰۱۵ فعلا متوقف شده است.
دو تولیدکننده دیگر عضو اوپک که از مشارکت در کاهش تولید معاف شده اند، ونزوئلا و لیبی هستند. ونزوئلا تولیدش را اندکی افزایش داد، اما تولید لیبی ثابت بود.
نظرسنجی رویترز با هدف رصد عرضه نفت به بازار انجام میشود و بر مبنای آمار کشتیرانی فراهم شده از سوی منابع خارجی، آمار رفینیتیو آیکان، اطلاعات شرکتهای رصد نفتکشها مانند پترولجستیک و کپلر و اطلاعات فراهم شده از سوی منابع داخلی شرکتها، اوپک و شرکتهای مشاوره انرژی است.