- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
- جزییات تعرفه گمرکی واردات خودرو، سیگار و موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
- جزییات وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ اعلام شد
- آملی لاریجانی: فعلا FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست
- مکان دور دوم گفتگوهای ایران و آمریکا مشخص شد
- زمان واریز حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد
حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم به نگرانیهای مخالفان درباره افشای اطلاعات محرمانه در عادیسازی پرونده ایران در FATF واکنش نشان داد و گفت: حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات است، نه خروج از آن.
به گزارش مرکز اطلاعات مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی، هادی خانی با انتقاد از نظرهای غیرکارشناسی افراد بیاطلاع با مباحث فنی و حقوقی FATF گفت: باعث حیرت است که بعد از جلسات فشرده فنی و ارائه مستندات دقیق مبنی بر اینکه حضور ما در لیست سیاه و اعمال نظارتهای شدید و مطالبه اطلاعات اقتصادی کشورها از ایرانیان به بهانه قرار داشتن در لیست کشورهای پرخطر، عامل افشای اطلاعات است نه خروج از لیست سیاه، باز هم به نقطه اول برمیگردیم و سوالات پاسخ داده شده، تکرار میشود.
وی با بیان اینکه مسلم است استانداردهای FATF مخصوص ایران نوشته نشده و در حال حاضر بیش از ۲۰۰ کشور و حوزه قضایی در دنیا در حال اجرای آنها هستند، تصریح کرد: اصولاً اگر اجرای استانداردهای FATF به این میزان که برخی افراد با نگاه تهدید صرف به آن مینگرند، عامل افشای اطلاعات است چرا در قوانین داخلی بند به بند آنها را قرار دادیم و متن قانون را به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رساندیم.
خانی تاکید کرد: بیش از ۱۰ سال است که به بهانههایی نظیر «احتمال افشای اطلاعات محرمانه» یا سایر تصورات نادرست، نظام و مردم هزینههای اعتباری و مالی زیادی را متحمل شده و میشوند، اما باز هم به تداوم رویکردهای متعارض با منافع ملی اصرار میکنیم.
رئیس مرکز اطلاعات مالی با رد این ادعا که ۳۹ بند برنامه اقدام اجرا شده است، اعلام کرد: فقط موفق به اجرای ۱۷ بند شدهایم و نکته جالب اینکه در خصوص این ۱۷ بند توانستهایم با مستندات فنی مانع رأی منفی مخالفان خودمان در اجلاسهای اصلی FATF شویم و در خصوص سایر بندها با وجود پیگیریهای متعدد مرکز اطلاعات مالی، برخی دستگاهها منتظر تعیین تکلیف کنوانسیونها در مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه در جلسات مستمر مجمع تشخیص مصلحت نظام به همه ابهامات و نگرانیها بهصورت مستند پاسخ دادیم، گفت: در عین حال از مجمع درخواست میکنیم به هر میزان که لازم است جلسات پرسش و پاسخ را برنامهریزی و در کار تسریع کنند تا با اقناع جمعی اعضای مجمع در خصوص مصالح مردم و اقتصاد کشور تصمیمگیری شود.
رئیس مرکز اطلاعات مالی وزارت اقتصاد تأکید کرد: نباید تصمیمگیری در خصوص مسائلی به این مهمی شامل مرور زمان شود چراکه شرایط این هفته پیچیدهتر از سال قبل و چهبسا شرایط هفتههای بعد نیز پیچیدهتر از این هفته باشد؛ همانطور که امروز هزینههای ما برای مدیریت این چالش بسیار بیشتر از ۱۰ سال قبل است که وارد توافق با گروه ویژه اقدام مالی شدیم.