- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
کیفیت هوای تهران سالم است
بر این اساس، ایستگاههای شریف منطقه ۲ با شاخص ۱۰۷، پاسداران منطقه۳ با شاخص ۸۹، تربیت مدرس منطقه۶ با شاخص ۸۴ بیشترین آلایندگی را طی ۲۴ ساعت گذشته در سطح مناطق شهر تهران داشتند.
کیفیت هوای پایتخت امروز -جمعه، ۱۵مرداد- از لحاظ غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با شاخص لحظهای ۷۰ در شرایط قابل قبول و سالم است.
به گزارش ایرنا از شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۸ امروز بر روی شاخص ۱۱۵ در شرایط نا سالم قرار داشت.
در همین مدت، غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون با شاخص ۵۱، ازن با شاخص ۱۱۵، دی اکسید نیتروژن با شاخص ۷۵ و منواکسید کربن با شاخص ۲۴ ثبت شده است.
بر این اساس، ایستگاههای شریف منطقه ۲ با شاخص ۱۰۷، پاسداران منطقه۳ با شاخص ۸۹، تربیت مدرس منطقه۶ با شاخص ۸۴ بیشترین آلایندگی را طی ۲۴ ساعت گذشته در سطح مناطق شهر تهران داشتند.
همچنین ایستگاههای اقدسیه منطقه یک و پونک هردو با شاخص ۵۳، شهر ری منطقه۲۰ با شاخص ۵۹ و ژئوفیزیک منطقه۶، مسعودیه منطقه۱۵ و شهرداری منطقه ۴ هر سه با شاخص ۶۰ در این مدت کمترین آلایندگی را داشتند.
شاخص کیفیت هوا (Air Quality Index = AQI) معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامتی افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط سالم (زرد و حدمجاز استاندارد یا حد سلامت)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک (ارغوانی) تعیین شده است.
از ابتدای امسال ۲ روز هوای پاک، ۱۱۰ روز هوای قابل قبول یا همان سالم و ۲۵ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس و یک روز هوای ناسالم در تهران به ثبت رسیده است.