- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
ایران غنیسازی اورانیوم را به سطح نظامی نزدیک کرده است
آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش جدید خود به کشورهای عضو اعلام کرده است که ایران با سرعت بخشیدن به روند غنی سازی اورانیوم، به مرحله [استفاده] نظامی از توان هستهای نزدیک میشود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، این خبر روز سهشنبه از سوی خبرگزاری رویترز اعلام شد. بنابر گزارش جدید آژانس که رویترز میگوید نسخهای از آن را دیده، ایران با استفاده از دو آبشار سانتریفیوژهای پیشرفته، اورانیوم با غنای ۶۰ درصد تولید میکند.
براساس این گزارش «ایران پیشتر از یک آبشار ۱۶۴ تایی از سانتریفیوژهای IR-۶ برای غنی سازی اورانیوم تا ۶۰ درصد در نطنز استفاده میکرده، اما در حال حاضر علاوه بر این آبشار ۱۶۴ تایی، یک مجموعه ۱۵۳ تایی از سانتریفیوژهای IR-۴ نیز برای غنی سازی تا ۶۰ درصد استفاده میشود».
این خبر در حالی منتشر میشود که در ماههای گذشته، تاسیسات هستهای ایران چند بار هدف حملات خرابکارانه قرار گرفت که در یکی از مهمترین آنها، سیلوی محل نصب سانتریفیوژهای پیشرفته در نطنز منفجر شد.
خبرگزاری رویترز یک روز پیش از این هم با استناد به گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی، از پیشرفت ایران در تولید اورانیوم فلزی با غنای ۲۰ درصد خبر داده بود.
ایران و ۵ عضو توافق هستهای از فوریه سال ۲۰۲۱ میلادی و پس از آغاز به کار جو بایدن در کاخ سفید به عنوان رئیس جمهور جدید ایالات متحده، برای احیای برجام تاکنون ۶ دور مذاکره برگزار کردهاند.
با وجود ابراز تمایل همه طرفین برای بازگشت به تعهدات برجامی، ایران و ایالات متحده تاکید میکنند که اختلافهای جدی برای توافق وجود دارد.
اگرچه پیشتر منابع خبری از شروع مذاکرات در نیمه ماه اوت و پس از تحلیف ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جدید ایران خبر داده بودند، اما هنوز نه ایران و نه دیگر اعضا، تاریخی برای بازگشت به میز گفتگوهای وین اعلام نکردهاند.
ایران یک سال پس از خروج یکجانبه ایالات متحده از برجام، تعهدات خود نسبت به توافق هستهای را در چند مرحله کاهش داد و بر میزان و خلوص ذخایر اورانیوم غنی شده و آب سنگین خود افزود.