- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
مفیدترین آجیل کدام است؟
متخصص تغذیه مفیدترین آجیل را نام برد، به شرطی که یک شب قبل آن را در آب خیس کنید.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از اسپوتنیک، آنا کورولوا متخصص تغذیه در روسیه، بادام را مفیدترین آجیل مینامد.
مفیدترین آجیل، که برای استفاده از آن عملاً هیچ گونه منع مصرف وجود ندارد، بادام است.
خانم کورولوا، متخصص تغذیه معتقد است که: "بادام حاوی مقدار زیادی منیزیم و روی است. این مواد برای همه مفید است و به ندرت برای کسی آلرژی ایجاد میکند".
این متخصص تغذیه همچنین گردو را برای مصرف بسیار مفید عنوان کرد.
یک فرد باید روزانه یک مشت آجیل بخورد، اما قبل از آن باید آماده شود. به گفته کورولوا، آجیل خام و خشک باید یک شب در آب سرد خیس شود. صبح آجیلها باید با دستمال شسته و خشک شوند. این متخصص تغذیه توضیح داد که آنزیمها در آب آجیل فعال میشوند و بهتر جذب بدن میشوند.
کورولوا افزود: "تحت تأثیر آب، اسید فیتیک، که فسفر را حفظ میکند، روی، آهن، کلسیم و منیزیم را در اجیل حفظ میکنند".