- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
تداوم حُسن نیت ایران به رفتار آژانس انرژی اتمی بستگی دارد
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین گفت: همکاریهای فراپادمانی ما با آژانس انرژی اتمی داوطلبانه است و تداوم حُسن نیت ما به رفتار آنها بستگی دارد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شبکه خبر، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین در واکنش به درخواست غیرقانونی و فرداپادمانی آژانس بینالمللی انرژی اتمی، گفت: آژانس اگر خواهان اجرای نظارت است، باید به مسئولیت خود عمل و به صراحت حملات تروریستی به مراکز فنی ایران را محکوم کند.
وی افزود: آمریکا و متحدان غربیاش هم اگر خواهان تداوم نظارتهای آژانس هستند، باید از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی ممانعت کنند.
کاظم غریب آبادی تصریح کرد: ما در قبال اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی به شکل مناسبی اقدام متقابل را انجام دادهایم، اما پاسخهای ما به اقدامات خرابکارانه، باعث سلب مسئولیت دیگران از جمله آژانس نمیشود.
غریب آبادی با بیان اینکه پیام روشن ما این است که اگر آنها به مسئولیتشان عمل نکنند، ما به وظیفه خود عمل میکنیم، اظهار کرد: ضمن اینکه اساساً ما تعهدی در این زمینه نداریم و همین همکاریهای فراپادمانی ما نیز داوطلبانه است و تداوم حُسننیت ما به رفتار آنها بستگی دارد.
وی تأکید کرد: انتظار آژانس و دولتهای غربی درباره محدود کردن ذخایر اورانیوم غنی شده ایران، کاملاً سیاسی است، هر کشوری حق دارد نسبت به غنیسازی اورانیوم اقدام کند به شرط اینکه از آن در پروژههای نظامی برای ساختن بمب استفاده نکند.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین ادامه داد: همین هفته پیش یک توافق چند ده میلیارد دلاری با استرالیا منعقد شد که (انگلیس و آمریکا) زیردریاییهایی به استرالیا بدهند که پیشرانههایی با سوخت ۹۰ درصد غنی شده دارند. چگونه است که آژانس و دولتهای غربی که به سوخت ۶۰ درصد راکتور تحقیقاتی ما اعتراض دارند، در این مورد سکوت کردند؟
غریب آبادی تصریح کرد: فعالیتهای ما کاملاً صلحآمیز و منافاتی با تعهداتمان ندارد. بعد از تصویب قانون اقدام راهبردی، آژانس هیچ دسترسی فراپادمانی به مراکز ما ندارد.