- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
خطیب زاده: صحبت درباره به رسمیت شناختن طالبان هنوز «بسیار زود» است
سخنگوی وزارت خارجه ایران با تاکید بر لزوم ایجاد دولت فراگیر در افغانستان گفت که ایران با همه طرفها در افغانستان در تماس است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از تسنیم، «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به پرسشی درباره روابط این کشور با دولت طالبان گفت که برای صحبت کردن درباره برسمیت شناختن طالبان هنوز «بسیار زود» است.
خطیب زاده در گفتگو با «فرانس ۲۴» اظهار داشت: ایران با تمام طرفها در افغانستان ارتباط و دسترسی دارد، مهمترین چیز این است که باید یک دولت فراگیر در افغانستان ایجاد شود.
وی افزود: آینده افغانستان باید براساس اراده مردم این کشور باشد و دولتی فراگیر ایجاد شود که بازتابی از تنوع مردم افغانستان باشد.
خطیب زاده ادامه داد: تشکیل چنین دولتی صلح و ثبات را در افغانستان تامین خواهد کرد و این مهمترین چیزی است که باید برای همه و تمام رهبران در افغانستان واضح کنیم.
سخنگوی وزارت خارجه ایران همچنین تاکید کرد که افغانستان باید عاری از هرگونه افراطگرایی و تروریسم باشد، افغانستان باید عضو ساختارهای منطقهای بوده و دوست خوبی برای همه در داخل و خارج منطقه باشد.
وی با اشاره به ضرورت تلاش جمعی جامعهجهانی در این راستا اظهار داشت: این چیزی است که باید برای رسیدن به آن با یکدیگر و برای آینده افغانستان تلاش کنیم.
خطیب زاده در انتها نیز درباره تهدیدات در مرز مشترک ایران با افغانستان گفت: ما نگرانیهایی داریم؛ تاریخ نشان میدهد که اگر دولتی قوی و فراگیر در افغانستان وجود نداشته باشد و مشارکت همه طرفها در افغانستان نباشد، نگرانیهای بزرگی درباره احتمال بازگشت افراطگرایی به افغانستان وجود خواهد داشت.