- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
مهاجرت از شهر به روستا بیشتر شد
رییس مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه مهاجرت شهر به روستا بیش از مهاجرت روستا به شهر بوده است، گفت: در سال ۱۳۹۸ سهم برآورد شده برای مهاجرت از شهر به روستا ۶۵.۴ درصد بوده است.
به گزارش اکوپل، «علیرضا زاهدیان» با اشاره به گزارش «بررسی سهم نیروی کار مهاجر غیر بومی در بازار کار کشور (بر اساس دادههای طرح آمارگیری از نیروی کار مرکز آمار ایران)» اظهار داشت: این برآورد نشان میدهد در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸، مهاجرت شهر به روستا بیش از مهاجرت روستا به شهر بوده است.
وی تصریح کرد: تعداد مهاجران شهر به روستا در سال ۱۳۹۶ برابر ۴۹ هزار و ۸۵۳ نفر، در سال بعد از آن برابر با ۴۶ هزار و ۷۸۸ نفر و در سال ۱۳۹۸ برابر با ۵۰ هزار و ۲۱۶ نفر بوده است.
رییس مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: به عبارت دیگر، در سال ۱۳۹۶، ۲۶ هزار و ۷۴۴ نفر، در سال ۱۳۹۷، ۱۲ هزار و ۹۲۴ نفر و در سال ۱۳۹۸، ۵۰ هزار و ۲۱۶ نفر بیشتر از روستا به شهر مهاجرت کردهاند.
زاهدیان تاکید کرد: این پدیده را باید حاصل عوامل مختلف از جمله اثرات طرح حمایــت از توســعه و ایجــاد اشــتغال پایــدار در مناطــق روســتایی و عشــایری دانست که امید است با توجه ویژه محققین، عوامل مختلف و سهم هریک از آنها با روشهای علمی تشریح و تبیین شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: مهاجرت داخلی و بین المللی یکی از موضوعاتی است که باید از دیدگاه رفاه و تامین اجتماعی نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، طرح اشتغال روستایی یکی از طرحهایی است که از سال ۱۳۹۶ توسط «حسن روحانی» در روستاها و مناطق زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت به اجرا درآمد.
به کمک طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری فضای اشتغال و کسب و کار در سطح روستاها با تغییر و تحولات اساسی روبه رو شد و باعث کاهش نرخ بیکاری و ماندگاری ساکنین روستا شد. همچنین با اجرای این طرح سهم اشتغال روستایی از سبد اشتغال کشور از سه درصد قبل از اجرای طرح به ۲۹ درصد تا سال ۱۳۹۹ افزایش یافت.
برنامه دولت برای اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی جهت اجرای طرح اشتغال روستایی و اذن رهبر معظم انقلاب برای برداشت آن، طی سه سال گذشته، مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان وام برای اجرای طرحهای اشتغال پایدار در اختیار روستاییان قرار گرفت.