- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
کارتهای بانکی بیمه میشوند
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده به زودی کارتهای بانکی و اعتباری شهروندان تحت پوشش بیمه قرار میگیرند.
به گزارش اکوپل نیوز، غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی افزود: رایزنیهای لازم برای آغاز تحت پوشش بیمه قرار دادن کارتهای بانکی در حال انجام است.
وی اضافه کرد: متاسفانه طی سالهای اخیر سوءاستفادههای متفاوتی از کارتهای بانکی شهروندان انجام شده که ورود صنعت بیمه به این حوزه میتواند خدمات ارزندهای برای مردم داشته باشد.
سلیمانی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه باید به بخشهای مختلف زندگی مردم ورود و آنان را تحت پوشش کامل قرار دهد، گفت: هدف اصلی صنعت بیمه باید کاهش دغدغههای مردم باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه در سطح نفوذ بیمه ضعفهای اساسی در کشور احساس میشود، ادامه داد: بسیاری از اموال کشور تحت پوشش بیمه نیستند و همین مورد یک ایراد اساسی است.
وی با اشاره به ضرورت توسعه صنعت بیمه در کشور، گفت: صنعت بیمه در موارد مختلفی میتواند در کنار مردم باشد، ولی متاسفانه بیشترین تمرکز خود را بر روی بیمه شخص ثالث گذاشته است.
ضمانت نامههای بیمهای مورد غفلت واقع شده است
سلیمانی با اشاره به اینکه ضمانت نامههای بیمهای مورد غفلت واقع شده، افزود: امروزه ضمانت نامههای بانکی به یکی از منابع درآمدی بانکها تبدیل شده است؛ اگر استفاده از ضمانت نامههای بیمهای آن طور که شایسته آن است در سطح جامعه رایج شود، صنعت بیمه کشور متحول میشود.
وی همچنین به برخی اقدامات انجام شده برای کاهش وابستگی بیمهها به بیمه مرکزی اشاره کرد و افزود: بخش خصوصی صنعت بیمه در کشور باید بیش از پیش تقویت شود.
مرکز ارزیابی ریسک راه اندازی شده است
رئیس کل بیمه مرکزی از راه اندازی مرکز ارزیابی ریسک بیمهها نیز خبرداد و گفت: این مرکز تایید فنی ریسکهای تعیین شده را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه قانون بیمه کشور یکی از قوانین مطرح جهانی محسوب میشود، گفت: این قانون هرچند قدیمی است، اما همچنان یکی از بهترین قوانین موجود محسوب میشود؛ در همین راستا طی نشستهایی که با کمیسیون اقتصادی مجلس داشتیم به آنان اعلام شد که نباید دستکاری زیادی در این قوانین داشته باشند.
صنعت بیمه آذربایجان غربی وضعیت خوبی ندارد
رئیس کل بیمه مرکزی با انتقاد از وضعیت صنعت بیمه در آذربایجانغربی، افزود: متاسفانه صنعت بیمه این استان با بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با سه کشور همسایه که به تنهایی ظرفیت بالایی در حوزه صنعت بیمه محسوب میشود، جایگاه خوبی ندارد.
وی مرز را یک فرصت استثنایی برای توسعه اقتصادی عنوان کرد و گفت: طبق آماری که در اختیار ما قرار گرفته است میزان سالانه تجارت مرزی اعم از صادرات و واردات انجام شده از مرزهای آذربایجانغربی حدود ۲.۵ میلیارد دلار است که باید مشخص شود از این مقدار سهم اختصاصی این استان چقدر است.
سلیمانی در رابطه با نقش صنعت بیمه در توسعه اقتصادی، افزود: بیمه یک فضای توام با اطمینان و آرامش برای پایه گذاری فعالیت اقتصادی را فراهم میکند.