کد خبر: ۴۱۱۰
۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۷
حدود ۴۰۰ هزار کارآفرین حرفه‌ای در کشور داریم که بار اصلی اقتصادی کشور بر دوش آنان است که باید شناسایی و شناسنامه‌دار شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: تقسیم کار در زیست بوم ملی اشتغال کاملاً مشخص است، بخش دولتی، کار حاکمیتی انجام می‌دهد، بخش عمومی غیر دولتی، کار توسعه‌ای و بخش خصوصی، کار عملیاتی را برعهده خواهد داشت.

به گزارش اکوپل نیوز به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، چهارمین نشست ستاد اشتغال قرارگاه رفاه مردم و دومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی اشتغال با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال، اعضای دبیرخانه شورای عالی اشتغال همراه با نمایندگان دستگاه‌های مختلف اجرایی برگزار شد.

حجت‌ الله عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست گفت: برای اجرای زیست بوم ملی اشتغال، نیازمند یک هماهنگی هستیم، در قانون، این نظام هماهنگ در شورای عالی اشتغال دیده شده که ریاست آن برعهده رئیس جمهور و دبیر آن وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی است.

وزیر کار: ۴۰۰ هزار کارآفرین حرفه‌ای در کشور داریم

وی در خصوص طرح مباحثی پیرامون انتقال دبیرخانه شورای عالی اشتغال به سازمان برنامه که با مخالفت رئیس جمهور روبرو شد نیز گفت: این بحث از ابتدا مبنا و منطقی نداشت، دبیرخانه شورای عالی اشتغال که همه دستگاه‌ها عضو آن هستند، قرار است هماهنگی‌ها را در اجرای زیست بوم ملی اشتغال انجام دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برای اینکه هماهنگی در شورای عالی اشتغال صورت گیرد به یک الگو و نظریه پایه که همان زیست بوم ملی اشتغال است نیاز داریم، در این الگو، اشتغال، تولید و نیروی کار در کنار هم قرار دارند.

عبدالملکی تصریح کرد: ما در دبیرخانه شورای عالی اشتغال، تلاش می‌کنیم این هماهنگی اتفاق بیفتد، در تقسیم کار‌ها و برنامه‌های دستگاهی نیز دخل و تصرفی نداریم، هر دستگاهی دارای منابع و مخاطبانی است که در کنار هم و در یک نظام واره قرار می‌گیرند.

وی در خصوص تامین منابع اجرای زیست بوم ملی اشتغال نیز گفت: منابع در این حوزه دارای دو بخش منابع داخلی دستگاه‌ها و منابعی است که از سوی دبیرخانه شورای عالی اشتغال استحصال خواهد شد.

عبدالملکی، با اعلام اینکه ۱۴۰۱، سال بسیار خوبی برای تامین منابع تولید و اشتغال در کشور است گفت: نظارت بر اقدامات نیز در قالب یک پلتفرم ساده انجام می‌شود، ستون فقرات آن کد ملی افراد است و هر اقدامی که در حوزه اشتغال صورت گیرد با رهگیری آن انجام می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: سامانه ناظر نیز پلتفرم ارزیابی و نظارت در حوزه زیست بوم ملی اشتغال خواهد بود که دستگاه‌های اجرایی به این سامانه دسترسی دارند.

وی در تشریح دیگر فرآیند‌های زیست بوم اشتغال گفت: برای شکل گیری این قالب همکاری در زیست بوم ملی اشتغال، ابزار حقوقی یعنی مصوبات شورای عالی اشتغال وجود دارد که در قالب این مصوبات توافق نامه‌هایی با دستگاه‌های اجرایی به امضا خواهد رسید.

عبدالملکی به نسبت تولید و اشتغال نیز اشاره کرد و گفت: ما به دنبال اشتغالی هستیم که تولید را تقویت کند.

وی درباره نسبت بخش دولتی، عمومی غیر دولتی و بخش خصوصی در این زیست بوم نیز گفت: تقسیم کار در این زیست‌بوم ملی اشتغال کاملاً مشخص است، بخش دولتی، کار حاکمیتی انجام می‌دهد، بخش عمومی غیر دولتی، کار توسعه‌ای و بخش خصوصی نیز، کار عملیاتی را برعهده خواهد داشت و با ترکیب بازار، سرمایه و مواد اولیه فرایند تولید را پیگیری می‌کند.

وی تاکید کرد: بخش دولتی در حوزه زیست بوم ملی اشتغال، بسترسازی و تسهیل گری در حوزه‌های مربوط به صدور مجوز‌ها را برعهده دارد.

عبدالملکی افزود: هر حوزه و دستگاهی باید بخش خصوصی فعال در آن حوزه را شناسایی کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توضیح داد: حدود ۴۰۰ هزار کارآفرین حرفه‌ای در کشور داریم که بار اصلی اقتصادی کشور بر دوش آنان است که باید شناسایی و شناسنامه‌دار شوند.

عبدالملکی تاکید کرد؛ ما به دنبال شغل شایسته برای همه ایرانیان هستیم. مخاطبان ما در این بخش تمام گروه‌هایی هستند که در حوزه مسئله بیکاری و اشتغال قرار دارند و برای تمام این گروه‌ها در حوزه اشتغال برنامه داریم.

وی بر تشکیل نشست‌های منظم کارگروه‌های ذیل مصوبات شورای عالی اشتغال تاکید کرد.

گزارش خطا
خبرهای مرتبط
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر