- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
سازمان استاندارد: تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری تخلف است
مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اینکه سوسیس، کالباس و همبرگر مشمول مقررات استاندارد اجباری است، هشدار داد که با تولیدکنندگان و عرضهکنندگان فرآوردههای غیراستاندارد برخورد میشود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری اظهار کرد: اخیرا برخی افراد سودجو بدون اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام به تولید فرآوردههای مذکور، در واحدهای صنفی کردهاند و موجب فریب مصرفکنندگان با ادعای تولید در حضور مشتری، میشوند؛
بنابراین تولید بدون اخذ مجوز یاد شده غیرقانونی است و مصرفکنندگان باید ضمن خودداری از تهیه و مصرف سوسیس، کالباس و همبرگر غیراستاندارد، مراتب را به این اداره کل اطلاع دهند.
وی با اشاره بر شماره سامانه تلفنی ۱۵۱۷ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ برای آگاه کردن بازرسان استاندارد از تخلفات و نیز ثبت شکایات مردمی، تاکید کرد: واحدهای صنفی باید برای تولید فرآوردههای گوشتی مذکور، از ادارهکل استاندارد استان خود مجوز استاندارد دریافت کنند و پروانه کاربرد علامت استاندارد اخذ شده را در معرض دید عموم قرار دهند.