کد خبر: ۴۳۲۵
۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳
سوسیس، کالباس و همبرگر مشمول مقررات استاندارد اجباری است و با تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی غیراستاندارد برخورد می‌شود.

مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اینکه سوسیس، کالباس و همبرگر مشمول مقررات استاندارد اجباری است، هشدار داد که با تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان فرآورده‌های غیراستاندارد برخورد می‌شود.

به گزارش اکوپل نیوز به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری اظهار کرد: اخیرا برخی افراد سودجو بدون اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام به تولید فرآورده‌های مذکور، در واحد‌های صنفی کرده‌اند و موجب فریب مصرف‌کنندگان با ادعای تولید در حضور مشتری، می‌شوند؛

بنابراین تولید بدون اخذ مجوز یاد شده غیرقانونی است و مصرف‌کنندگان باید ضمن خودداری از تهیه و مصرف سوسیس، کالباس و همبرگر غیراستاندارد، مراتب را به این اداره‌ کل اطلاع دهند.

سازمان استاندارد: تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری تخلف است

وی با اشاره بر شماره سامانه تلفنی ۱۵۱۷ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ برای آگاه کردن بازرسان استاندارد از تخلفات و نیز ثبت شکایات مردمی، تاکید کرد: واحد‌های صنفی باید برای تولید فرآورده‌های گوشتی مذکور، از اداره‌کل استاندارد استان خود مجوز استاندارد دریافت کنند و پروانه کاربرد علامت استاندارد اخذ شده را در معرض دید عموم قرار دهند.

گزارش خطا
خبرهای مرتبط
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر