- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
پرورش و مصرف شخصی «ماری جوانا» در یک کشور اروپایی قانونی شد
مالت روز سهشنبه به اولین کشور عضو اتحادیه اروپا تبدیل شد که به پرورش گیاه شاهدانه و در اختیار داشتن آن جنبه قانونی بخشید.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، براساس مصوبه نمایندگان پارلمان مالت افراد بزرگسال در این کشور میتوانند مقدار محدودی ماری جوانا در اختیار داشته باشند یا آن را پرورش دهند.
به این ترتیب هر شهروند بالای ۱۸ سال اجازه خواهد داشت صاحب حداکثر هفت گرم از گیاه شاهدانه باشد. پرورش خانگی حداکثر چهار گیاه شاهدانه نیز بلامانع خواهد بود.
روبرت آبلا، نخستوزیر مالت از حامیان قانونی کردن گیاه شاهدانه بود، اما حزب ملیگرای مالت که مخالف دولت این کشور است ضمن انتقاد از اصلاح قانون در این زمینه هشدار داده است که این تصمیم منجر به «عادی شدن و افزایش مصرف مواد مخدر» میشود.
در مقابل روبرت آبلا تاکید کرده که قاچاق مواد مخدر همچنان غیرقانونی است. در مصوبه پارلمان مالت جریمهای یکصد یورویی برای شهروندانی که بین هفت تا ۲۸ گرم از گیاه شاهدانه در اختیار دارند، پیشبینی شده است. رقم این جریمه برای همراه داشتن هفت تا ۲۸ گرم از گیاه شاهدانه در اماکن عمومی به ۲۳۵ یورو میرسد.
این در حالی است که جریمهای ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورویی نیز برای افرادی که مشتقات گیاه شاهدانه را در برابر کودکان مصرف کنند در نظر گرفته شده است.
انتظار میرود که جورج ولا، رئیسجمهوری مالت تا پایان هفته جاری مصوبه مجلس را امضاء کند. نظارت بر نحوه اجرای این قانون پس از امضای رئیسجمهوری مالت برعهده نهادی جدید به نام «مصرف مسئولانه شاهدانه» خواهد بود.
دولت ائتلافی جدید آلمان نیز اعلام کرده که یکی از برنامههایش قانونی کردن مصرف گیاه شاهدانه است. شماری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی ۲۰ سال گذشته از استفاده و در اختیار داشتن گیاه شاهدانه جرمزدایی کردهاند. با این حال قوانین این کشورها اغلب چندان شفاف نیست و در عمل مصرف شاهدانه تنها از سوی ماموران اجرای قانون نادیده گرفته میشود، اما جنبه قانونی ندارد.