- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
قالیباف: بخشهای اداری و خدماتی شامل رتبهبندی معلمان نمیشوند
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: بخشهای اداری و خدماتی جزو لایحه رتبه بندی معلمان محسوب نمیشوند چرا که خلاف بند ۲ ماده ۲ این لایحه است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، «محمدباقر قالیباف» در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه رتبه بندی معلمان گفت: باور دولت، مجلس و حاکمیت این است که باید معلم از جایگاه منزلتی بالاتر از خدمات اداری کشور قرار بگیرد و این هدف ما در قانون گذاری برای معلم است.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: پیش از این مصوب شده است که افرادی شامل رتبه بندی معلمان میشوند که معلم باشند. یعنی اگر حتی مدیر مدرسه بود یا مدیر جایی دیگری بودند، ولی در کلاس هم به عنوان معلم حاضر میشوند به این فرد هم معلم گفته میشود.
وی خاطرنشان کرد: پیشنهادهای اضافهای داده میشود که به عنوان نمونه بخشهای اداری و خدماتی هر جز رتبه معلمان قرار بگیرند، این خلاف بند ۲ ماده ۲ لایحه است.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر در هیأت علمی وزارت علوم نیز فردی سر کلاس نرود و وظیفه آموزشی خود را انجام ندهد، دیگر هیأت علمی محسوب نمیشود. اگر فردی هم یک یا دو سال معلمی میکند و بعد برای همیشه فرماندار شود، این فرد هم معلم نیست.
وی خاطرنشان کرد: معلم فردی است که ۲۴ ساعت در هفته سر کلاس برود و کار معلمی انجام دهد و ما در ماده ۲ قانون همین را مشخص کردهایم.
جبار کوچکی نژاد نماینده رشت در مجلس در تذکری با استناد به ماده ۱۴۹ آئین نامه داخلی گفت: ما سه ماده از لایحه نظام رتبه بندی معلمان را تصویب کرده و سپس مابقی آن را به کمیسیون آموزش ارجاع دادیم.
از کمیسیون آموزش نیز بابت اصلاحات تشکر میکنیم، اما تغییراتی که در لایحه صورت گرفته رتبه بندی معلمان را به سمتی هدایت کرده که در نهایت مشابه قانون مدیریت خدمات کشوری شده است.
وی اظهار داشت: این شیوه رتبه بندی انگیزه معلم را میگیرد، رتبه بندی معلمان باید شفاف باشد. این شیوه رتبه بندی حق و حقوق فرهنگیان را پایمال میکند.