- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
«سوپر سیبیل» ونزوئلا به مصاف آمریکا میرود
یک مجموعه انیمیشن داستانی با الگوبرداری از یک شخصیت مشهور دنیای پویانمایی به تازگی از تلویزیون دولتی ونزوئلا پخش شده که نیکلاس مادورو نقش اول آن را ایفا میکند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، رئیس جمهوری ونزوئلا در این مجموعه انیمیش که نخستین قسمت آن اوایل ماه دسامبر از شبکه دولتی VTV پخش شد در قامت «سوپرمن» ظاهر میشود و به مقابله با آمریکاییها میپردازد.
یکی دیگر از شخصیتهای اصلی در این قسمت از مجموعه تلویزیونی، رئیس جمهوری آمریکا است که با ظاهری شبیه دونالد ترامپ ظاهر میشود.
در این انیمیشن، آمریکاییهای تحت رهبری رئیس جمهوریشان در این قسمت به ونزوئلا حمله میکنند، اقدامی نظامی که سبب قطع شدن جریان برق در کشور میشود.
پس از این حمله، قهرمانی در قامت سوپرمن به نام «سوپر سیبیل» که ویژگیهای ظاهری نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا را دارد به کمک شهروندان میآید و کشور را نجات میدهد.
مداخله «سوپر سیبیل» این امکان را برای ونزوئلا فراهم میکند که بتواند خرابیهای ناشی از حمله را جبران کند و دست به بازسازی تاسیسات آسیب دیده برق بزند.
داستان این قسمت از مجموعه انیمیشن تلویزیونی در ونزوئلا در واقع از ماجرای قطعی جریان برق سال ۲۰۱۹ در این کشور الهام گرفته شده که به مدت چهار روز ادامه داشت.
مقام اجرایی ونزوئلا پس از آن ماجرا، قطعی جریان برق در کشورش را نوعی اقدام خرابکارانه از جانب آمریکا دانست، این در حالیست که هرگز شواهدی دال بر اثبات این ادعا از سوی دولت ونزوئلا ارائه نشد.
برخی تحلیلگران اروپایی و آمریکایی همانند آندسته از رسانههای غربی که به انتشار گزارشی در خصوص این مجموعه انیمیشن تلویزیونی پرداختند بر این باورند که پخش این مجموعه در کل ترفندی دیگر برای افزایش محبوبیت نیکلاس مادورو نزد حامیان و بازسازی چهره وی نزد مخالفان رئیس جمهوری ونزوئلا است.
دیوید اسمایلد، کارشناس مسائل ونزوئلا در مصاحبه با نشریه واشنگتن پست میگوید: «انیمیشن و پویانمایی معمولا ابزاری کلاسیک برای رژیمهای استبدادی در جهت پروپاگاندا و استفاده تبلیغاتی است.»
به گفته وی، مجموعه انیمیشن یاد شده با هدف انتقال یک پیام بسیار روشن تولید و پخش شده است: «مردم قربانی هستند، آمریکا بد است و مادورو کشور را نجات میدهد.»
واژه «سوپر سیبیل» برای نخستین بار سال ۲۰۱۹ زمانی که نیکلاس مادورو سخنان لنین مورنو، همتای اکوادوری خود را که به سخره گرفت خلق شد.
رئیس جمهوری ونزوئلا در واکنشی طنزگونه به اتهامهای لنین مورنو مبنی بر اینکه مادورو ثبات را در کشورش بر هم میزند، گفته بود: «سبیلهایم را تکان میدهم و دولتها را پایین میآورم...؛ این چیزی است که لنین مورنو میگوید.»
وی در ادامه گفته بود: «من سوپرمن نیستم، سوپر سیبیل هستم.»