کد خبر: ۴۹۸۱
۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
دریادار سیاری:
در واقع افراد نمی‌دانستند دشمن نمی‌خواست کشتی در بنادر کشورمان پهلو بگیرد تا مواد غذایی، گندم، شکر و ... که در آن زمان نیاز داشتیم وارد کشور شود تا نهایتا قحطی ایجاد شود.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: امروزه آنقدر موشک‌های متعدد کوتاه، میان و بلند برد در اختیار داریم که نشان دهنده توانمندی و اقتدار حوزه پدافندی کشورمان است و موجب شده آسمان ایران امن باشد.

به گزارش اکوپل نیوز به نقل از خانه ملت، امیر دریادار حبیب الله سیاری، در رابطه با اهمیت موشک‌های جدید پدافندی که اخیرا به نیروی دریایی ارتش تحویل داده شده است، گفت: موشک پدافندی در حوزه زمین به هوا محسوب می‌شود که در برد‌های کوتاه، متوسط و بلند تولید می‌شود تا بتوان از آسمان کشور دفاع کرد.

سیاری بیان کرد: می‌توان گفت وقتی هواپیمای نیروی هوایی از باند فرودگاه بلند می‌شود از غرش هوایی همگان متوجه می‌شوند خلبان برای انجام عملیات پرواز کرد، اما وقتی ناو نیروی دریایی از اسکله جدا می‌شود، کسی از آن خبر نخواهد داشت از این رو تلاش کردیم زحمات دلاورمردان نداجا در رسانه بیشتر منعکس شود.

نیروی دریایی با اسکورت کشتی‌های نفتکش و تجاری مانع از اجرای توطئه دشمن برای ایجاد قحطی در کشور شد

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: خوشخبتانه مردم با توانمندی ها، اقدامات و خصوصا با ارزش فعالیت‌های نیروی دریایی و ارتباط آن با اقتصاد کشور آشنا شدند. وقتی گفته میشد ۱۰ هزار کشتی نفتکش و تجاری توسط نداجا اسکورت و همراهی شده، کسی معنی آن را نمی‌دانست؛ در واقع افراد نمی‌دانستند دشمن نمی‌خواست کشتی در بنادر کشورمان پهلو بگیرد تا مواد غذایی، گندم، شکر و ... که در آن زمان نیاز داشتیم وارد کشور شود تا نهایتا قحطی ایجاد شود.

وی افزود: همچنین اگر نمی‌توانستیم نفتکش هایمان را در مقابل حملات موشکی و هوایی دشمن اسکورت کنیم، در حوزه تامین مالی با مشکل مواجه میشدیم، زیرا کسی به کشورمان کمک نمی‌کرد.

نیروی دریایی مانع از اجرای توطئه دشمن برای ایجاد قحطی در کشور شد

سیاری افزود: حفظ جزیره خارک، باز ماندن راه درآمدزایی برای کشور و ... همگان از طریق فعالیت‌هایی است که نیروی دریایی انجام می‌دهد، از این رو اقدامات رسانه‌ای موجب شد مردم با فعالیت‌های نداجا بیشتر آشنا شوند. رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش بیان کرد: بر این اساس با رسانه ها، کارگردانان و ... جلسات متعددی برگزار شد تا این رویه در سطوح مختلف ارتش ایجاد شود، اما خیلی موفق نبوده ایم؛ به نظر می‌رسد در میدان بودن رسانه‌ها و همچنین تغییر دیدگاه برای ورود دوربین، عکاس و خبرنگار به حوزه کاری ارتش نیاز است تا موضوع مدنظر محقق شود از این رو باید اذعان کرد ارتش نیازمند دستیابی به توانمندی سازمان‌یافته رسانه‌ای است.

چرا رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ مورد توجه دنیا قرار گرفت؟

وی در خصوص شاخص‌های رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰، اظهار کرد: این رزمایش با اقتدار در دریا‌های آزاد و تا عمق ۲ هزار کیلومتری انجام شد که نشان دهنده اشراف اطلاعاتی تا مدار ۱۰ درجه، خلیج عدن و دریای سرخ است؛ این مهم به معنای حضور در آب‌های آزاد و دست بلند نظام در حوزه دریایی است.

سیاری افزود: دریامانی، بهره گیری از ناوها، زیردریایی‌ها و ناوشکن‌هایی که می‌تواند در اقیانوس‌ها بماند و با امواج سهمگین مقابله کند، دارای اهمیت است؛ دفاع ساحلی قوی، توانمندی پدافندی، پشتیبانی نیروی هوایی از نیروی دریایی در دریا‌های آزاد و ... از جمله موضوعات مهمی است که نشان دهنده اقتدار کشورمان است؛ از این رو برگزاری این رزمایش مورد توجه دنیا قرار می‌گیرد.

استکبار جهانی علی رغم اینکه می‌گوید اشراف اطلاعاتی دارد، متوجه نشدند قرار است ناوگروه ۷۵ به کجا برود؟

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: ناوگروه ۷۵ کشورمان از جنوب آفریقا دور زد و با عبور از سه اقیانوس هند شمالی و جنوبی، اقیانوس اطلس شمالی و جنوبی و خلیج فنلاند و گذشتن از کنار ۵۵ کشور، بدون پهلوگیری به سن پترزبورگ رسید. ۱۳۵ روز این مهم طول کشید که ماموریت مهمی محسوب می‌شود و برای دنیا معنا دارد. استکبار جهانی علی رغم اینکه می‌گوید اشراف اطلاعاتی دارد، متوجه نشدند قرار است کجا برویم.

وی گفت: در عرصه دریای آزاد ماندگاری مهم است؛ به عبارتی این ماموریت به دنیا اعلام کرد ایران به این توانمندی رسیده که می‌تواند ناوشکنی بسازد که چنین ماموریتی را اجرا کند. یکی از دلایلی که رهبر انقلاب برای الحاق ناوشکن جماران به بندرعباس آمدند برای دیدن توانمندی جوانان بود و ایشان به این موضوع تاکید داشتند.

روایت امیر سیاری از زمانی که به یک فرمانده خارجی دستور رصد ناوشکن جماران را داد

سیاری افزود: خاطرم هست برای حضور در همایشی به آفریقای جنوبی رفته بود که فرمانده نیروی دریایی یکی از کشور‌ها از من سوال کرد ناوی که ساختید، توان دریانوردی هم دارد؟ در واقع پرسید سیستم رانش و موتور دارد؟ در واقع نگاهش این بود که ما توانایی ساخت ناوشکن نداریم و صرفا ماکت است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: در خلیج عدن ناوشکن برای اسکورت کشتی هایتان دارید از این رو به فرمانده ناوتان سفارش کنید تا ناوشکن جماران را طی یک ماه آینده در آن منطقه رصد کند. این ناوشکن طی سه ماه ماموریت انجام داد و به کشور بازگشت.

وی خاطرنشان کرد: وقتی مجددا این فرمانده خارجی را در همایشی در بنگلادش دیدم، با زبان بی زبانی گفت ناوشکن شما را دیدم و متوجه شدم که «می توانید».

گزارش خطا
خبرهای مرتبط
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر