- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
اجرای شیوه فعلی طرحهای نیمه تمام کشور را به طرحهای «باستانی» تبدیل میکند
رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: عمر طرحها از ۱۷ سال عبور کرده و باید در شیوه اداره کشور تجدید نظر کرد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از سازمان برنامه و بودجه سید مسعود میرکاظمی در مراسم تودیع و معارفه معاون فنی، امور زیربنایی و تولیدی سازمان برنامه و بودجه، گفت: میزان کارها و طرحهایی که در این معاونت در سطح ملی و استانی داریم بسیار زیاد است.
وی با بیان اینکه بیش از ۲هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد، افزود: متاسفانه گاهی با فشارهای سیاسی طرحهای بدون توجیه اقتصادی آغاز میشود.
معاون رییس جمهور ادامه داد: در حال حاضر متوسط عمر طرحها به ۱۷ سال رسیده، اگر با شیوههای فعلی بخواهیم راه را ادامه دهیم این طرحها را باید طرحهای باستانی نامید.
وی تاکید کرد: متاسفانه در سالهای گذشته به علت ایجاد جو بی اعتمادی سرمایههای بخش خصوصی و مردم در جهت رشد اقتصادی هدایت نشد، در حالیکه حجم نقدینگی از مرز ۴ هزار هزار میلیارد تومان عبور کرد.
میرکاظمی مهمترین عامل ایجاد اطمینان را بهبود شاخصهای کلان اقتصادی و پرهیز از تصمیمات شتاب زده و غلط عنوان و افزود: اولین بودجه دولت سیزدهم با محوریت رشد اقتصادی، بهبود بهره وری و کنترل تورم تدوین شده و این بودجه تضمین کننده بهبود شاخصهای کلان اقتصادی است.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم معطل نتیجه مذاکرات نخواهد ماند، تصریح کرد: در دولتهای پیشین هشت سال فعال اقتصادی را معطل مذاکره کردند و نتیجه هم وضعیت نامطلوب شاخصهای اقتصادی شد.
معاون رییس جمهور اضافه کرد:ما کشور فقیری نیستیم، ولی باید شیوه مدیریت کشور را متحول کرد، دولت سیزدهم معتقد است راه حل مشکلات حضور سرمایههای مردم است و برای این کار در بودجه سال آینده صندوقهای پیشرفت و عدالت پیش بینی شده است.
میرکاظمی افزود: با اهرم شدن منابع این صندوقها تسهیلات ارزان قیمت به بخش خصوصی داده میشود تا طرحهایی که در. شد اقتصادی موثر هستند و بر مبنای سند ملی آمایش مشخص شده اند را اجرا کنند.
وی بر ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر سرمایه گذار خارجی بین دستگاهها سرگردان هستند، نمیشود به این شیوه شاهد جهش جذب منابع باشیم. حتما باید در شیوههای جذب سرمایه گذاری خارجی تجدید نظر کرد.
وی در پایان تاکید کرد: باید در طرحهای نیمه تمام اولویت بندی کرد تا موضوعاتی که با معیشت، اشتغال و رشد اقتصادی گره خورده زودتر به سرانجام برسد.