- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
۲۱ جزیره ایرانی در خلیج فارس خالی از سکنه است
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: مرحله اول مطالعات طرح ویژه راهبردی توسعه پایدار و یکپارچه جزایر ایرانی خلیج فارس به زودی تکمیل و توسط مراجع ذیربط تصویب میشود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمدرضا الهیار با اشار به اینکه مرحله اول مطالعات طرح ویژه راهبردی توسعه پایدار و یکپارچه جزایر ایرانی خلیجفارس از دی ماه سال ۱۳۹۹ با همکاری شورای عالی معماری و شهرسازی و شورای عالی آمایش و شورای امنیت کشور، در دستورکار این سازمان قرار گرفته بود، اظهار داشت: مطالعات توسعه پایدار و یکپارچه جزایر ایرانی خلیج فارس در چارچوب مصوبه سی و چهارم نشست کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل، بنادر و جزایر کشور و سیامین نشست کار ویژه مرز شورای امنیت کشور و احکام راهبردی برنامهریزی آمایش سرزمین (ملی) مصوب ۱۳۹۹، مدنظر قرار گرفته است.
وى ادامه داد: مبناى این طرح افزایش سهم جمعیت و فعالیت در مناطق مستعد کم تراکم به ویژه مناطق مرزی، جزایر راهبردی و سواحل جنوب است که با تأکید مقامات عالی کشور مبنی بر افزایش جمعیت جزایر کشور، در دستورکار سازمان بنادر و دریانوردی، قرار گرفته است.
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه سند برنامهریزی راهبردی فضایی توسعه پایدار و یکپارچه جزایر ایرانی خلیج فارس باید به تصویب مراجع مربوط برسد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر از ۳۴ جزیره ایرانی در خلیجفارس، ۱۳ جزیره دارای سکونت و کارکردهای نظامی، منطقه آزاد تجاری و منطقه ویژه اقتصادی، کارکردهای هیدروکربوری و نفتی و سایر کارکردها از جمله شیلاتی و گردشگری هستند.
وی افزود: ۲۱ جزیره خالی از سکنه نیز، عمدتا دارای کارکردهای زیست محیطی بوده و فاقد کارکردهای اقتصادی هستند و در چشمانداز توسعه یکپارچه پیش بینی شده است که نظام چندکارکردی با رویکرد امنیت پایدار برای شبکه جزایر دارای سکنه و فاقد سکونت با عملکردی بینالمللی، ملی و محلی ساماندهی شود.
دبیر کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل بنادر و جزایر کشو با تاکید بر اینکه این مطالعات در سه مقیاس کلان ملی و بینالمللی (حوزه سیاستگذاری)، مقیاس میانی و محدوده خلیجفارس (حوزه اثرگذار و اثرپذیر) و در محدوده جزایر (حوزه مداخله و برنامهریزی) صورتبندی شده است، گفت: از نظر متدولوژی، مطالعات در سه فصل به هم پیوسته تشخیص وضعیت، دستورکار (آیندهپژوهی، سناریوسازی و تدوین راهبردها) و برنامهریزی راهبردی فضایی انجامشده است.
الهیار ادامه داد: اسناد پایه آمایش سرزمین و سند مصوب راهبردها و سیاستهای منتج از آمایش ملی، منتشر و ابلاغ شده است و حداکثر انطباق با سیاست گذاری آمایشی چه در مورد جزایر و چه در مورد سایر موضوعات در دستورکار و برنامهریزی راهبردی لحاظ خواهد شد.