- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال به عدهای معدود، خطای راهبردی است
امام جمعه موقت تهران گفت: در نگاه حکمرانی اسلامی عدالت و سیاست با هم گره خوردند اگر عدالت و معنویت از سیاست فاصله گرفت شاهد جهان قدرتمندان و صاحبان زور خواهیم بود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، نماز عبادی سیاسی جمعه (۲۹ بهمنماه) این هفته تهران، به امامت حجتالاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد در مصلای امامخمینی (ره) با رعایت دقیق شیوهنامههای بهداشتی برگزار شد.
خطیب نماز جمعه تهران نامه امیرالمومنین (ع) به مالک اشتر را کهنترین و مشروعترین سند در حوزه حکمرانی و نظام سازی سیاسی دانست و گفت: این نظریه مبتنی بر عقلانیت دینی، اسلامی و انقلابی برای حکمرانی منسجم و سامان یافته تدوین شده است.
وی افزود: در نگاه حکمرانی اسلامی عدالت و سیاست با هم گره خوردند اگرعدالت و معنویت از سیاست فاصله گرفت شاهد جهان قدرتمندان و صاحبان زور خواهیم بود.
ابوترابی فرد تصریح کرد: علی علیه السلام با تبیین دقیق دو آرمان و هدف محوری برای نظام سیاسی و حکمرانی دینی به مالک اشتر ماموریتی خطیر برای انجام این دو رسالت مهم دادند. توسعه انسانی تعلیم و تربیت، پایش دقیق نیازهای مادی و معنوی و تلاش مستمر ومبتنی بر دانش و عدالت برای پاسخگویی متناسب به آن نیازها رسالت مهم حکمرانی دینی است.
وی اضافه کرد: دستاورد حکمرانی اسلامی تربیت انسانهای آراسته به عالیترین فضایل اخلاقی، دست یافته به قلههای دانش، علم و معرفت و برخوردار از یک زندگی مرفه مادی و آراسته به معنویت و اخلاق است.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری با مردم خطه آذربایجان گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند تمدن اسلامی قلههای رفیع و بنای بلند حکمرانی است.
وی تصریح کرد: زیرساختهای توسعه اقتصادی اجتماعی، فرهنگی و ساخت یک کشور مدرن به معنای واقعی کلمه در نگاه علی ابن ابیطالب علیه السلام به مقوله حکمرانی در دو حوزه مهم توسعه و پیشرفت حیات انسانی و عمران و آبادانی کشور مورد توجه است.
ابوترابی فرد خطاب به نمازگزاران گفت: تمام اقتدار و دستاوردهای نظام در منطقه و جهان اسلام و ایران اسلامی در طول چهار دهه گذشته مرهون قدمهایی است که در این راه برداشته شده است و ضعفها و کاستیها ثمره فاصله از این اهداف است. هرکجا ضعف داریم از این اهداف فاصله گرفته ایم و هرکجا در نقطه قوت و بالندگی و نشاط قرار داریم به این اهداف کلیدی توجه شده است.
وی اضافه کرد: این اقتدار سیاسی، دفاعی، علمی و امنیتی و این جایگاه فاخر ایران در جهان اسلام و این رویش اندیشه ناب اسلامی در سراسر منطقه دستاورد نگاه به این دو اصل و رکن کلیدی است که باید مد نظر و توجه همه مدیران ارشد و میانی و آحاد جامعه قرار گیرد، اما مخاطب نخست مدیران جامعه هستند آنها باید در این مسیر پیشگام باشند. برای این دو هدف دو ابزار مهم باید در دست دولتمردان وحاکمان دستگاه مدیریت کشور باشد یکی نظام تامین مالی پایدار و مبتنی بر خلق ثروت و دیگری دریافت مالیات.
خطیب نماز جمعه تهران افزود: در ۱۴۰۰ قبل از امیرالمومنین به اصلیترین ابزار برای مدیریت اشاره میکند وخطاب به مالک میگوید نباید سرمایه مصر را برای دارایی کشور بفروشی باید پایههای یک اقتصاد مولد با بالاترین ظرفیت خلق ثروت را بنیانگذاری کنید و متناسب با ثروتی خلق شده مالیات را دریافت کنید و با این بنیان مستحکم، اساس اداره کشور را بنیان گذاری کنید. این نگاه علی ابن ابی طالب است که در انقلاب اسلامی تقریبا مغفول بوده است.
وی افزود: امیر مومنان علی (ع) راههای خلق ثروت را تبیین فرمودندف نهادسازی و مدیریت صحیح برای فراهم آوردن بستر رشد اقتصادی کشور و حضور مردم، کارآفرینان، صاحبان اندیشه و دانش در عرصه خلق ثروت برای تامین درآمدهای کشور لازم است.
خطیب نماز جمعه تهران اظهار داشت: ابزار دوم، امنیت است. باید نظام دفاعی مقتدر و باز دارنده داشته باشیم. انقلاب اسلامی در طول چهار دهه در سایه این اندیشه ناب دینی و رهبری و مدیریت مبتنی بر آموزههای وحیانی و حضور و مشارکت مردم به ویژه ایثارگران و خانوادههای شهدا، جانبازان پرافتخار، آزادگان صبور، راه خلق قدرت امنیت کشور را هموار کردند.
وی افزود: امروز جمهوری اسلامی جزو چند قدرت نخست دفاعی و تامین کننده امنیت منطقه و جهان اسلام است. این جایگاه در سایه نگاه دستورالعمل امیرالمومنین علی علیه السلام است که رهبر معظم و فرمانده کل قوا آن در دستور کار خود قرار داده اند، به دست آمده است.
ابوترابی افزود: در نگاه حکمرانی اسلامی عدالت و سیاست با هم گره خورده اند اگرعدالت و معنویت از سیاست فاصله گرفت شاهد جهان قدرتمندان و صاحبان زور هستیم.
وی افزود: مهمترین، با ارزشترین و کلیدیترین اصل برای موفقیت در مدیریت کشور آراستگی به تقواست که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
برپایه این خبر ابوترابی در خطبه دوم امروز نماز جمعه تهران، حوزه ورزش را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی خواند و گفت: توجه به دیدار کلیدی مقام معظم رهبری در پایان نیمه اول سال ۱۴۰۰ با برندگان مدال بازیهای المپیک ۲۰۲۰ و بیانات بسیار مهم و دقیقی که ایراد فرمودند برای دولت و مسوولان ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: موفقیت تیم ملی فوتبال در بازیهای آسیایی موفقیتی چشمگیر، برازنده غرورآفرین است که که ضرورت نگاه به حوزه ورزش را دوچندان میکند.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به فرازی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار که مدال آوران بازیهای المپیک داشتند فرمودند «این موفقیت مدال آوران پیام آور امید و نشاط برای نسل جوان است و پیامش این است که ما میتوانیم در رقابت با صاحبان ثروت و قدرت در سایه اراده در یک جایگاه فاخر و برتر در رقابتهای بین المللی و جهانی قرار گیریم». پیام متن فرمایش این است که قهرمانی در سطح بینالمللی حامل پیام توانایی، نشاط، همت وقدرت اراده است در واقع قهرمانان آموزگاران ایستادگی امید و نشاط اند.
وی اضافه کرد: جوانانی که در بازی المپیک مدال طلا را به دست آوردند و در بازیهای آسیایی رتبه نخست را کسب کردند این جوانان برای ملت عزیز ما قهرمانان، آموزگاران ایستادگی امید و نشاط اند.
خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: قهرمانی در کنار ارزشهای انقلابی و اسلامی و حضور بانوان با حجاب در کرسی رقابتهای المپیک پیام آو این است که به تعبیر مقام معظم رهبری حجاب مانع حضور زنان در عرصههای مختلف اجتماعی ورزشی، مدیریتی، فرهنگی وعلمی نیست بلکه خواهران عزیز ما با آراستگی به حجاب و تقوا میتوانند در این مسیر پیشگام و پیشرو باشند و برای جامعه جهانی پوشش چادر را به عنوان نماد ارزشهای اسلامی در معرض نگاه جوانان قرار دهند.
وی افزود: زنان ورزشکار ما ثابت کردند که حجاب مانع درخشش نیست لذا ما باید جایگاه مان را در رقابتهای جهانی و بین المللی ارتقا دهیم. باید در جایگاه برتر از امروز قرار داشته باشیم. هر چند در دوران انقلاب اسلامی توانستیم جایگاههای ویژه در بازهای المپیک وجهانی کسب کنیم در بازیهای المپیک ۲۰۱۲ لندن یعنی در آغازین تحریمهای استکبار جهانی، تیم ورزشی جمهوری اسلامی ایران با دریافت۷ مدال طلا و در مجموع ۱۳ مدال در بین ۲۰۴ کشور رتبه دوازدهم را کسب کرد. این دستاورد نظام و انقلاب اسلامی است.
ابوترابی فرد یادآور شد: ایران در سال ۲۰۲۰ رتبه بیست و هفتم را به دست میآورد که اگر در همین سال یک طلا به کاروان ما اضافه کرد در رتبه بیستم یا بیست یکم قرار میگرفتیم این ظرفیت جمهوری اسلامی است.
برای حضور در رقابتهای جهانی باید این ظرفیت مورد توجه ویژه مسئولین و مقامات کشور قرار گیرد و برای دستیابی به این جایگاه از همه ظرفیتها استفاده شود. ما امروز از ظرفیتهای ارزشمندی برخورداریم برای اینکه بتوانیم این جایگاه قهرمانی را ارتقا ببخشیم.
وی افزود: طبق گزارشی که کمیته ملی المپیک ارائه کردند امروز حدود سه میلیون و ۸۰۰ هزار جوان در سراسر کشور با وقت گذاری در حوزه ورزش قهرمانی در اندیشهی دستیابی به جایگاهی در حوزه قهرمانی ملی، منطقهای و بازیهای المپیک هستند این نکته مهمی است. ما اگر به حوزه بپردازیم از یک سرمایه عظیم اجتماعی پاسداری و حراست کرده ایم.
وی افزود:باید ظرفیتهای لازم برای تحقق سیاست نظام برای ارتقاء جایگاه جمهوری اسلامی در ورزش قهرمانی مورد توجه قرار دهد. امروز ما در کشور حدود ۲۵ هزار مجموعه ورزشی داریم که در بین استانها و شهرستانهای کشور پراکنده است و کار بزرگی است که در طول چهار دهه شکل گرفته و امکان حضور نسل جوان را درعرصه مهم ورزشی فراهم کرده است باید از این ظرفیت استفاده شود.
ابوترابی فرد با اشاره به حوزه فوتبال مخصوصاً دو باشگاه مهم پرسپولیس و استقلال گفت: دنیای فوتبال یک حوزه ورزشی خاص نیست یک حوزه و نهاد چند وجهی است که شامل حوزه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، معنوی و اقتصادی میشود و بالاترین سطح تاثیر را در عرصه هویت ملی دارد. مدیریت این بخش مهم ورزش نیازمند یک فرایند نظاممند و اثربخش است که باید در چارچوب اراده نظام در مسیر ارتقاء جایگاه ورزش شکل گیرد.
وی خطاب به دولت گفت: برنامه ریزی برای واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به تودههای مردم، خطای راهبردی و استراتژیک است.
اگر فرد یا افرادی بخواهند این سرمایه بزرگ را به بازی بگیرند باید سهام این باشگاهها به هواداران در کل کشور واگذار شود و برای خرید سهم محدودیت قائل شوند برخی از کشورهای پیشرو در عرصه فوتبال که امروز باشگاههای آنها بالاترین سطح درآمد را دارند و باشگاهها به صورت تعاونی اداره میشوند یعنی؛ ۱۶۰ هزار هوادار سرمایه این باشگاه را در اختیار دارد این راه را برای حضور و مشارکت مردم در این عرصه مهم ورزشی و اقتصادی هموار کنید تا این مسیر از آسیبهای احتمالی جلوگیری کند امیدوارم که دولت محترم به این مهم اهتمام ویژه داشته باشد.