- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
جزئیات نامه ۵۵ نفر از نمایندگان برای لغو بررسی طرح صیانت از فضای مجازی در کمیسیون مشترک
عضو کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس از نامهای با امضای ۵۵ نفر از نمایندگان برای بازگشت طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی به صحن علنی خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت این طرح و نگرانی که مردم دارند، طرح مذکور باید در صحن علنی بررسی شود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از خانه ملت، جلال رشیدی کوچی با اشاره به تصویب کلیات طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون مشترک، گفت: با توجه به دغدغه مردم به همراه تعدادی از نمایندگان به استناد تبصره ۲ ماده ۱۶۷ آیین نامه داخلی مجلس درخواست کردیم که بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی به صحن علنی واگذار و از اختار کمیسیون مشترک خارج شود.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس افزود: تاکنون بیش از ۵۵ نفر از نمایندگان این نامه را امضا کردند، این نامه تقدیم هیات رئیسه مجلس خواهد شد و پس از رأیگیری مشخص میشود که بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی در صحن انجام خواهد شد یا طبق روال فعلی در کمیسیون مشترک ادامه یابد.
وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت این طرح و نگرانی که مردم دارند، طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی باید در صحن علنی مجلس بررسی شود. کما اینکه برخی از نمایندگان از همان ابتدا با بررسی این طرح طبق اصل ۸۵ قانون اساسی مخالفت بودند.
رشیدی کوچی تصریح کرد: تصویب کلیات طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی در کمیسیون مشترک مانع ادامه رسیدگی آن در صحن علنی مجلس نخواهد شد.
به گزارش خانه ملت، در تبصره ۲ ماده ۱۶۷ آمده است: چنانچه پانزده نفر از نمایندگان تقاضای لغو رسیدگی طرح یا لایحه طبق اصل هشتاد و پنجم (۸۵) قانون اساسی را تا قبل از تأیید شوراینگهبان از مجلس داشته باشند این تقاضا در همان جلسه اعلام و در جلسه بعد طبق ماده (۱۶۵) آییننامه داخلی مطرح میگردد و درصورت تصویب این تقاضا، رسیدگی به لایحه یا طرح طبق آییننامه داخلی ادامه مییابد.