- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
تاکید معاون مطبوعاتی بر تقویت همکاریهای رسانهای تهران و دهلینو
معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با هیات رسانهای هندوستان، متشکل از مدیران رسانههای پرمخاطب این کشور، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی کامل دارد تا مقدمات لازم برای تقویت همکاریهای رسانهای ایران و هندوستان را فراهم کند.
به گزارش اکوپل نیوز، فرشاد مهدی پور با اشاره به پیشینه و اشتراکات تاریخی و فرهنگی دو کشور گفت: علیرغم اینکه هندوستان همواره برای مردم ایران یک کشور دوست و همراه در مبازه با غرب و نظام سلطه محسوب میشود، اما متاسفانه روابط فرهنگی دو کشور عمیق نیست و این درحالی است که علاوه بر علایق و اشتراکات فرهنگی، زبان فارسی، یکی از زبانهای رایج و فراگیر در هندوستان است.
وی در همین رابطه، تشکیل کمیته رسمی همکاریهای رسانهای و همچنین انعقاد تفاهمنامههای رسانهای میان رسانههای دو کشور را بهعنوان دو سطح مختلف همکاریهای رسانهای عنوان و تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی کامل دارد تا مقدمات لازم برای تقویت تعاملات رسانهای دو کشور را فراهم کند.
مهدی پور با اشاره به حملات بیسابقه رسانههای غربی علیه ایران در سالهای اخیر گفت: به اتکای اسناد منتشر شده، تمام راهبردهای رسانهای که در دوران جنگ سرد علیه شوروی صورت میگرفت، امروز علیه جمهوری اسلامی ایران بهکار گرفته شده است و هیچ کشوری به این گستردگی، آماج حملات رسانههای غربی قرار ندارد؛ امروز دهها خبرگزاری و شبکههای مختلف تلویزیونی بهصورت شبانهروزی، با جریانسازیهای یکسویه، از هیچ تلاشی در جهت آشفتگی ذهنی دولتمردان و بسیج افکار عمومی جهانی علیه کشور ما فروگذار نمیکنند.
معاون مطبوعاتی، همچنین با اشاره به نهضتهای فرهنگی که در مقابله با تهاجمات فرهنگی در قرن اخیر در حوزه هند وارد شده است، توسعه همکاریها و همافزاییهای رسانهای را بهعنوان یکی از راهبردهای مقابله با هجمههای پر دامنه رسانههای نظام سلطه مطرح کرد.
در ادامه، روزنامهنگاران و مدیران رسانههای هندی نیز به طرح سوالات و نقطهنظرات خود پرداختند.
ضرورت افزایش همکاریهای فرهنگی و رسانهای دو کشور، لزوم ترویج هرچه بیشتر زبان فارسی در میان مردم هندوستان، ایجاد بخش زبان فارسی در رسانههای هندی، چگونگی نحوه صدور مجوز رسانهها و فرآیندهای حمایتی و نظارتی بر رسانههای کشور، مسائل و چالشهای مرتبط با اطلاعرسانی در فضای مجازی و... از جمله مباحث و سوالات مطرح شده از سوی میهمانان حاضر در این نشست بود.