- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
همبرگر سوسک؛ صنعت غذایی آینده به کدام سو میرود؟
خوردن حشرات فواید مختلفی دارد؛ هم فواید تغذیهای و هم زیست محیطی. در حال حاضر ۲ میلیارد نفر در ۱۳۰ کشور جهان به طور منظم حشرات را میخورند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، حشرات خوراکی سرشار از پروتئین هستند و شیوۀ پرورش آنها نیز بسیار پایدارتر از تولید گوشت گاو یا گوشت خوک است.
جمعیت رو به رشد زمین، تامین مواد غذایی جهانی را با مشکلات جدی روبرو کرده و در چنین شرایطی نگاه به حشرات به عنوان یک منبع غذایی مناسب، هر روز بیشتر میشود.
اما مصرف کنندگان در کشورهای غربی هنوز بطور روانی در پذیرش چنین منبع تغذیهای مشکل دارند و به نظر میرسد که کارآفرینان اروپایی باید به دنبال روشهای خلاقانهای برای ایجاد تمایل در میان مصرف کنندگان برای خوردن کرمها و ملخها باشند.
با وجود چالشهای جدی در اروپا برای پذیرش این موجودات به عنوان ماده غذایی، آژانس ایمنی غذایی اتحادیه اروپا از ژوئن ۲۰۲۱ میلادی فروش کرمهای زرد خشک شده را به عنوان یک ماده غذایی جدید، مجاز دانسته است.
حشرات؛ منبع تغذیه حیوانات
اگرچه حشرات هنوز مستقیما به بشقابهای غذای ما راه نیافتهاند، اما غیرمستقیم آنها را میخوریم. چراکه حشرات بیشترین وعده غذایی حیوانات پرورشی را تشکیل میدهند.
اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۷ میلادی استفاده از پروتئین حشرات برای تغذیه ماهیها را تأیید کرده و قرار است تا پایان سال جاری میلادی نیز مجوز استفاده از حشرات برای تغذیه طیور و خوکها صادر شود.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده نیز استفاده از این نوع از پروتئینها را از سال ۲۰۱۸ میلادی برای تغذیه مرغها و دیگر پرندگان تایید کرده است.
علاوه بر این، بر اساس گزارش بانک سرمایه گذاری «Barclay's» بازار جهانی حشرات خوراکی، رو به رونق است و بر اساس دادههای موسسه «Meticulous Research» پیشبینی میشود که این صنعت تا سال ۲۰۳۰ میلادی از رقم کمتر از ۸۵۰ میلیون یورو در سال ۲۰۱۹ به ۶.۷ میلیارد یورو رشد کند.