- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
ایلان ماسک، بزرگترین سهامدار توییتر قصد دارد تغییراتی در «توییتر بلو» ایجاد کند
ایلان ماسک که در حال حاضر بزرگترین سهامدار توئیتر است، پیشنهاد تغییرات زیادی را در سرویس «شبکه اشتراکی این رسانه اجتماعی» مطرح کرد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، از جمله این تغییرات کاهش قیمت حق آبونمان ماهانه و ممنوعیت تبلیغات و ایجاد یک گزینه برای کاربران برای پرداخت با ارزهای دیجیتال از جمله «داج کوین» است.
مدیرعامل شرکت خودروسازی تسلا و اسپیس ایکس، هفته گذشته ۹.۲ درصد از سهام توییتر را خرید و بصورت خودکار یک کرسی در هیات مدیره این شرکت بدست آورد.
«توییتر بلو» که در ژوئن سال ۲۰۲۱ براه افتاد اولین سرویس اشتراکی توییتر است که دسترسی انحصاری به برخی از ویژگیهای تازه را به کاربرانی ارائه میدهد که در این شبکه ماهانه حق اشتراک میپردازند.
همچنین گفته میشود یکی از اولین پیشنهادات ایلان ماسک افزودن قابلیت اصلاح توییت هاست. مقامات این شرکت شش روز پیش اعلام کردند که قابلیت دکمه ویرایش به زودی افزوده میشود.
مالک اسپیس ایکس در یک توییت پیشنهاد کرد که کاربران «توییتر بلو» از این پس کمتر از ۲.۹۹ دلاری که در ماه میپردازند هزینه این اشتراک را بدهند.
همچنین وی در حساب کاربری خود نوشت که توییتر باید از «تبلیغات بپرهیزد» چرا که اگر این شرکت برای بقای خود به تبلیغات وابسته باشد قدرت شرکتهای تبلیغ کننده افزایش مییابد و آنها میتوانند سیاست هایشان را به توییتر دیکته کنند.
یکی از ثروتمندترین مردان جهان همچنین پیشنهاد کرد که کاربران بتوانند هزینهها را به جز حسابهای بانکی از طریق «دوج کوین» بپردازند.
توییتر تاکنون واکنشی به اظهارات ایلان ماسک نشان نداده است.
میلیاردر اهل آفریقای جنوبی همچنین در حساب توییتری خود که بیشتر از ۸۱ میلیون دنبال کننده دارد، یک نظرسنجی گذاشت و از کاربران دیگر پرسید «آیا درست نیست که مقر اصلی توییتر در سان فرانسیسکو به محل اقامت افراد بی خانمان تبدیل شود؟ چرا که هیچکدام از کارکنان برای کار آنجا حاضر نمیشوند؟»
این نظرسنجی در تنها طی ۶ ساعت نهصدهزار رای دهنده داشت که نهایتا ۹۰ درصد با پیشنهاد تبدیل مقر توییتر به پناهگاه افراد بی خانمان موافقت کردند.