- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
متخلفان با مجازات شدیدتری مواجه میشوند
مدیرکل حقوقی و نظارت قضایی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با اصلاحاتی که انجام شده است متخلفان با مجازات شدیدتری مواجه میشوند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از صدا و سیما، سید احد یوزباشی با اشاره به اینکه سازمان تعزیرات حکومتی به عنوان مرجع رسیدگی، صدور حکم و اجرا در حوزه تخلفات صنفی اقدام میکند، افزود: تعداد واحدهای صنفی خیلی زیاد است و نیروهایی که سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان دارد جوابگوی این میزان نخواهد بود.
او افزود: پاسخگویی به تقاضاها و خواستههای مردمی ایجاب میکند که این سازمان با عده کافی بتواند فعالیت کند.
یوزباشی ادامه داد: سازمان تعزیرات حکومتی برای جبران این کاستی، حدود ۱۷۰ هزار بازرسی را از طریق نیروهای سازمانی انجام داده است.
مدیرکل حقوقی و نظارت قضایی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: روسای شعب و کارآموزانی را به کار گرفتیم و با رعایت قواعد سازمانی مان به عنوان رئیس شعبه سیار تبدیل وضعیت کردیم.
یوزباشی با بیان اینکه متوسط زمان رسیدگی و صدور حکم پرونده ۲۱ روز است، افزود: با اصلاحاتی که اتفاق افتاد و با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه پیشنهاد شد جرائم افزایش پیدا کند.
او اضافه کرد: بنابراین کسانی که تخلف میکنند با مجازات شدیدتری مواجه خواهند بود.
مدیرکل حقوقی و نظارت قضایی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه در مدیریت جدید اقدام به اصلاح آیین نامه رسیدگی سازمان تعزیرات حکومتی کردیم، گفت: پیش از این، فرایند رسیدگی موجبات اطاله را فراهم میکرد یعنی مقید بودیم برخی مواعد قانونی برای احضار، تفهیم اتهام و صدور حکم را رعایت کنیم و این فرایندها موجب طولانی شدن رسیدگیها میشد.
یوزباشی افزود: اگر شاکی خصوصی یا مرجع گزارش دهنده، مستندات خود را دقیق ارسال کند همکار قضایی ما دیگر نیازی به دعوت از طرفین پرونده و یا تفهیم اتهام نخواهد داشت و با همان مستندات موجود میتواند اقدام به صدور رای کند.
او با بیان اینکه در قانون تعزیرات حکومتی، تعدیلهایی اتفاق افتاد، اما کافی نبود، اضافه کرد: پیشنهاد سازمان تعزیرات حکومتی به جلسه سران قوا این بود که مجازاتها در همه مراتب تا پنج برابر افزایش یابد.
مدیرکل حقوقی و نظارت قضایی سازمان تعزیرات حکومتی با تاکید بر اینکه نظارت این سازمان باید اثرگذار باشد، گفت: باید نظارت زنجیره تامین، تولید و عرضه را از ابتدا شروع کنیم.
یوزباشی افزود: کالاهای اساسی وضعیتی دارند که خطر تخلف برای متخلفان، مناسب است، زیرا ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی دریافت میکنند.