- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
مردم گولِ پیامکهای تبلیغاتی عید قربان را نخورند
مردم از طریق سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir بخش تماس باما کارشناسان پلیس فتا را در جریان اینچنین کلاهبرداریهایی قرار دهند.
رئیس پلیس فتا استان کردستان گفت: یکی از روشهای جدیدی که باعث کلاهبرداری از هماستانیهایمان شده پیامکهای تبلیغاتی ویژه عید قربان است.
سرهنگ مهدی دانشپور در گفتگو با خبرنگار تسنیم در سنندج از شیوه جدید کلاهبرداری با ارسال پیامکهای تبلیغاتی ویژه عید قربان در استان خبر داد و اظهار داشت: یکی از روشهایی که باعث کلاهبرداری از هماستانیهای عزیز شده کلاهبرداری پیامکی است.
وی افزود: افراد فرصتطلب و کلاهبردار با سوءاستفاده از اعیاد مختلف همانند عید قربان و غدیر با ارسال پیامک به همشهریان به دنبال جمعآوری کمکهای مردمی بوده و برخی نیز با ارسال لینکهایی از درگاههای فیشینگ اقدام به سرقت اطلاعات بانکی کاربران میکنند.
رئیس پلیس فتا استان کردستان با بیان اینکه کلاهبرداری پیامکی در فضای مجازی باب شده و باعث کلاهبرداری از هماستانیها و هموطنان عزیز شده است، تصریح کرد: بسیاری از کلاهبرداران برای رسیدن به اهداف شوم خود از طریق خطهای تلفن فاقد هویت و پیامکهای بدون نام و نشان اینترنتی اقدام به کلاهبرداری و سرقت اطلاعات مردم برای سوءاستفادههای بعدی میکنند که مردم باید مراقب باشند.
وی با تأکید بر اینکه مردم هیچگاه گول پیامکهای تبلیغاتی را نخورند و از ارسال اطلاعات شخصی و شناسایی خودداری کنند، گفت: آگهیدهندگان در سایتهای واسطهگر اینترنتی بعضاً طعمه مجرمان سایبری میشوند که باید مردم مراقب اینگونه توطئهها نیز باشند.
سرهنگ دانشپور با اشاره به اینکه این روزها باتوجه به برگزاری مسابقات ورزشی مختلف و محدودیتهای کرونایی و حضور بیش از پیش کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، شاهد افزایش تبلیغات سایتهای قمار و شرطبندی آنلاین هستیم، هشدار داد: سایتهای قمار و شرطبندی تحت عناوینی نظیر "بازی کنید و میلیونر شوید" و نظایر آن اقدام به تبلیغات اغوا کننده در فضای مجازی کرده و به دنبال فریب شهروندان هستند.
وی با یادآوری اینکه آسیبهای روانشناختی نظیر افسردگی، اضطراب و آسیبهای جسمی از قبیل بدخوابی، مشکلات ارتباطی و حتی اقدام به خودکشی در پی باختهای پی در پی، از تبعات فعالیت در اینگونه سایتهای شرطبندی به شمار میآید، تأکید کرد: والدین باید بیش از پیش مراقب فعالیتهای فرزندان خود در فضای مجازی باشند و بدانند که فعالیت در سایتهای قمار و شرط بندی جرم محسوب میشود.
رئیس پلیس فتا استان کردستان یادآور شد: مردم از طریق سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir بخش تماس باما کارشناسان پلیس فتا را در جریان اینچنین کلاهبرداریهایی قرار دهند.