- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
مسدود سازی وجوه حساب صادرکنندگان چک برگشتی آغاز شد
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی اعلام کرد: طرح قانونی مسدود کردن وجوه صادرکننده چک برگشتی به اندازه کسری مبلغ چک در حسابهای بانکی از امروز آغاز شد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از بانک مرکزی، مهران محرمیان گفت: فرایند مسدود سازی حساب صادرکنندگان چک برگشتی به صورت تدریجی و براساس توالی چکهایی است که بانک مرکزی ارسال میشود؛ و این فرایند در روزهای نخست آغاز طرح براساس تعداد پیش بینی شده انجام خواهد شد و پس از جمع آوری بازخوردهای طرح از بانکها، این فرایند حداکثر طی حدود یک هفته برای تمامی چکهای برگشتی تسری پیدا خواهد کرد.
محرمیان گفت: معمولا در بانکها اینگونه مرسوم است که پیش از برگشت چک از سوی شعب بانک با مشتری تماس برقرار میشود و معمولاً مهلت کوتاهی به صادر کننده داده میشود تا حساب خود را پر کند تا چک برگشت نخورد اما اگر بانک چک را برگشت زد مابقی فرایند بصورت اتوماتیک و خودکار انجام میشود.
وی افزود: در لحظه برگشت خوردن چک اطلاعات چک برگشتی به بانک مرکزی ارسال میشود و بانک مرکزی هم فرایند مسدود سازی کسری چک برگشتی را در سایر حسابهای فرد از همان لحظه آغاز میکند.
معاون بانک مرکزی گفت:بانکها موظف هستند پیامک برگشت خوردن چک و همچنین آغاز فرایند مسدود سازی وجوه را برای فرد صادر کننده ارسال کنند.
وی خاطرنشان کرد: آنچه در قانون پیش بینی شده مسدود سازی وجوه است نه برداشت آن؛ لذا مطابق قانون بانک مرکزی مبالغ را مسدود میکند و سایر مواردی که در قانون در مورد چک برگشتی پیش از این وجود داشته است اعم از اینکه فرد به ذینفع چک مراجعه کند و به نحوی رضایت او را جلب کند یا اینکه فرایند قضایی را با طرح شکایت در قوه قضاییه انجام دهد همچنان در جای خودش پابرجاست و فقط اتفاق جدیدی که حادث شده کمک به حقاق حق افراد است تا فرد در هنگام مراجعه به محاکم این مبالغ مسدودی در حساب صادرکننده چک موجود باشد تا با حکم دادگاه برداشت شود.